2777
2789

حامله بودم ذوق بازداری رو داشتم خواعرشوعرم زنگ زد گفت زیاد ذوق نکن بچت زشت و سیاه میشه انگار آب یخ ریختن روم کل ذوقم کوفتم شد گفتم خدایا خودت جوابشو بده هفته بعد بچه هاش بخاطر مسمومیت بستری شدن نزدیک بود خفه بشن گفتم خدایا اگه نفرین من رو بچه هاش باشه من بخشیدمش

ولی ۵ ساله اون حرفش تو دلمه جالبه دخترم کپی مامانشه 🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی که منو از بچه ام کرد به خاطر دلتنگیش گریه میکردم گفتم خدایااا از عزیزانش عوض دربیار فرداش پسرش ...

تو کتاب کتابخانه نیمه شب نوشته زمان مرگش رسیده بود اگه تصادف هم نمیکرد جور دیگه میمرد

درضمن عذاب از بدتر نمیتونه باشه اون که بچه تو رو ازت دور کرد سر خودشم اومد خدا سر هیچکس نیاره هیچکسو با اولادش امتحان نکنه

یکبار ی بنده خدایی لپ دختر ۸ ماهمو ی جوری فشار داد ک دخترم جیغ زد از گریه

گفتم خدایا اگه به قصدی این کارو کرده بهم نشون بده مث من تن و بدنش بلرزه

هفته ی بعد نوش تا به دنیا اومد فوت شد

یکبار یکی از اقوام همسرم خیلی اذیت کردن

گفتو خدایا از سمت مثلا .... روژینا ..... ی درد بشون یده ک کلیه چه کنم چه کنم دستشون بگیرن

ب هفته نکشید از سمت همون روژینا طلاق و داستانای دیگه درست شد براشون ک به ج کنم افتادن