سیر سیاه چیست؟
.
بهترین نوع سیر که در دمای بالا و رطوبت بمدت طولانی با دستگاه فوق پیشرفته ی ژاپنی در کشور فرآوری شده تا خواص آنتی اکسیدانی ۳برابر سیر معمولی را بدست بیاورد .💊
طعم آن شبیه به لواشک ملس هست و اصلا طعم تند یا بوی بد سیر معمولی را ندارد .📣
از اثرات آن در بدن به درمان بیماری های کلیوی ، قلبی و بخصوص لاغری بدون برگشت میتوان اشاره کرد .⚡طعم ش شبیه انجیر هست و طبع بسیار گرمی داره تا اشتها پایین بیاد ، خواص سمزدایی و چربی زدایی بسیار قوی از بدن رو داره ، همزمان سطح متابولیسم رو هم افزایش میده تا بافت چربیهای شکسته شده سریع تر دفع بشه