2777
2789
من استفاده میکنم هنوز و واقعا عالیه فقط باید صبور باشی

سلام ببخشید شما روغن ترکیبی زیما زدی؟

طرز استفاده اش چطوریه؟ خیلی زمان بر  و مشکل هست؟

بعد چند وقت اثر کرد برای شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید شما روغن ترکیبی زیما زدی؟ طرز استفاده اش چطوریه؟ خیلی زمان بر  و مشکل هست؟ بعد چن ...

بله گلم هنوزم استفاده میکنم طرز استفاده اش هم اینه که  کف سر رو به ۵ خط قسمت کن و بعدش در هر خط ۱ پاف روغن بزن و نیم تا ۲ ساعت بمونه بعد حموم میکنی که هفته اول شبا تا ۷ ساعت میمونه رو سر کلاه پلاستیکی بزن و بخواب صبح هم سرتو حتما بشور بیش ۷ ساعت نمونه

روش درمانش زمانبر هس ممکنه یکی تا ۱ سال استفاده کنه و تازه اثر کنه اما من به شخصه دوره ۲ موهام عالی شدن

درضمن به غیر اینکه روغن بزنی باید یه سری کار هم انجام بدی که موهات عالی بشن کارهایی که منم انجام میدم و واقعا عالی شدن.

اگه دوست داشتی به تایپیک منم سر بزن قول میدم پشیمون نشی اگه سوالی هم داشتی همونجا بپرسی حتما جواب میدم گلم.😘