بستتی مدیر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 عنوان حلیم مرغ | مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 18 پست سلام خانمها میخوام برای صبحانه فردا حلیم بپزم به نظرتون با بلغور گندم بد میشه چند ساعت زمان میبره با بلغور گندم حلیم بپزم همیشه با گندم پوست کنده پختم متاسفانه الان گندم پوست کنده ندارم شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔 1399/04/03 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بستتی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 نه گندم پوست کنده بود نوش جونت با مرغ و گوشت پختی؟؟شیر هم ریختی؟؟تقریبا چند ساعت طول کشید با گوشت کوب میکسش کردی؟؟ شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 نوش جونت با مرغ و گوشت پختی؟؟ شیر هم ریختی؟؟ تقریبا چند ساعت طول کشید با گوشت کوب می ... من فقط گوشت ریختم۷۵۰گرم گندم بود۸-۹ساعت طول کشید😐شیر نریختمبا همزن برقی دو بار همش زدم له شدبازم حس میشد روی زبونولی قشنگ جا افتاده بود عالیاولین بارمم بود مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
بستتی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 من فقط گوشت ریختم ۷۵۰گرم گندم بود ۸-۹ساعت طول کشید😐 شیر نریختم با همزن برقی دو بار همش زدم له ش ... نوش جونت دستت درد نکنه راهنماییم کردی من دوس دارم زیر زبون حس بشه حلال جونت شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35437 بیشتر حلیمی های بیرون مرغ میریزن مگه کجا زندگی میکنی😂 بخدا طرف ما گوشت قرمز داره😐 حالا نمیدونم گوسفند یا چی! 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴