بستتی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 عنوان حلیم مرغ 264 بازدید | 18 پست سلام خانمها میخوام برای صبحانه فردا حلیم بپزم به نظرتون با بلغور گندم بد میشه چند ساعت زمان میبره با بلغور گندم حلیم بپزم همیشه با گندم پوست کنده پختم متاسفانه الان گندم پوست کنده ندارم شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔 1399/04/03 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35437 مرغشو نشنیده بودم😐 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 اره فکر کنم میشه دستور از گوگل بردار مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
بستتی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 مرغشو نشنیده بودم😐 چرا من همیشه با مرغ میپزم و بیشتر از گوشت دوس دارم شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
mmmgh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 13430 نه بد نمیشه زودم میپزه اگه خیسش کنی با مرغ خالی خوشمزه نمیشه مرغو گوشت بهتره ❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
بستتی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 نه بد نمیشه زودم میپزه اگه خیسش کنی با مرغ خالی خوشمزه نمیشه مرغو گوشت بهتره اره یکم هم گوشت میریزم ولی به نظرت قیافه اش خراب نمیشه با بلغور؟؟ شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 مرغشو نشنیده بودم😐 بیشتر حلیمی های بیرون مرغ میریزنمگه کجا زندگی میکنی😂 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
اطلسیی عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1894 اره یکم هم گوشت میریزم ولی به نظرت قیافه اش خراب نمیشه با بلغور؟؟ وا .اصلش با بلغور گندمه عزیزم. من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 اره یکم هم گوشت میریزم ولی به نظرت قیافه اش خراب نمیشه با بلغور؟؟ وقتی که پخته شداگر همزن برقی داری با همزن بزن یک دست میشه و زودتر جا میفته مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
mmmgh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 13430 اره یکم هم گوشت میریزم ولی به نظرت قیافه اش خراب نمیشه با بلغور؟؟ نه من هم با بلغور پختم هم گندم فرقی نداره ❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
بستتی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 تو ماه رمضان برای بار اول درست کردم عالی بود با بلغور؟؟؟😜😜😜 شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 با بلغور؟؟؟😜😜😜 نه گندم پوست کنده بود مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
بستتی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 وا .اصلش با بلغور گندمه عزیزم. دمت گرم 🙋🙋 شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
بستتی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 وقتی که پخته شد اگر همزن برقی داری با همزن بزن یک دست میشه و زودتر جا میفته دارم ولی دوست ندارم له بشه دوست دارم دون دون گندم رو یه کم زیر زبونم حس کنم شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
بستتی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6028 نه من هم با بلغور پختم هم گندم فرقی نداره فدات که راهنماییم کردی؟دستت دردنکنه شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔