2777
2789
عنوان

دشمن و بدخواه

449 بازدید | 24 پست

سلام خانوما خوبین؟من دیشب یکی از خانومای سایت برام فال حافظ گرفت که تو نوشته بود دشمن و بدخواه زیاد دارم عکسشو میذارم.خیلی از دیشب ذهنم مشغول شده اخه خانواده شوهرم با من خوب نیستن.تازگیا یه بارداری مولار داشتم که کورتاژ شدم خیلی مشکل داریم تو بچه دار شدن.ممکنه برام دعا گرفته باشن؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب فال اعتقاد ندارم ولی جمعه ها عصر دعای سمات رو بخون آخرش اسم دشمنت رو بگو

من خودمم زیا  اعتقاد ندارم اما بعد از ازدواجم همش تو فالام میاد حسود و بدخواه داری

دوست عزیز توکلتون بخدا باشه و با این افکار خودتون رو بهم نریزید و متوسل باشید به امام زمان

هرروز ۴ قل بخونید و سه مرتبه آیت الکرسی .ان شاالله از چشم زخم و هر بلایی دورباشید

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
کشک مفت خورده، شما عروس خانواده شوهر،. بخاطر پسر و نوهاشون باهات دشمنی نمی کنن.  دست از دشمن ت ...

من دنبال دشمن تراشی نیستم.اونا با من خوب نیستن

نمیشه با یه فال به کسی بدبین شد اصلا نمیشه ملاک قضاوت ادم فال باشه.بعضی وقتا شیوه رفتار ما طرف رو دوست ما یا دشمنمون میکنه.به مهربانی وفکر ومشورت و با البته با دعا به درگاه خدا زندگیتون رو مدیریت کنید

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
دوست عزیز توکلتون بخدا باشه و با این افکار خودتون رو بهم نریزید و متوسل باشید به امام زمان هرروز ۴ ...

عزیزم، من خیلی از نظر جسمی دچار مشکل میشم. مثلا دیروز پام خورد به میز نصفش سیاه و کبود شد، یا چند روز قبلش کلیه درد شدید داشتم، همش مریضم. وسایل خونه مم زیاد می افته میشکنه، چه سوره یا ذکری خوبه؟ 

گلم چرا اینجوری میگی من مادرشوهرم و خواهرشوهرم خیلی حسادت کردن و میکنن 

دقیقا.من مادرشوهرم اصلا مایل نبود شوهرم ازدواج کنه.چون میترسید از دستش بده

عزیزم، من خیلی از نظر جسمی دچار مشکل میشم. مثلا دیروز پام خورد به میز نصفش سیاه و کبود شد، یا چند رو ...

حتماوخیلی در نظر هستید . چها قل با صدای بلند و آیه و ان یکاد رو اصلا ترک نکنید .

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤