2777
2789
عنوان

خیییییلی لاغر

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 118 پست
ببین سعی کن همیشه بخوری یعنی فقط دائم در حال خوردن باشی😚 بستنی بعداز غذا هر وعده ات برنج داشته با ...

من همش سیرم انگاذ، غذامم عجیب کم،کم اشتهام ، هر غصه هم داشته باشم از غذا میفتم،خیلی نکبتی ام،😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معجونتو میگین طرز تهیش

بله عزیز

۲ تا موز و بزار فریزر بزار ۲ ساعت یخ ببنده ( البته تعداد و موز بستگی به این داره که چند نفر میخوان بخورن😁) 

بعد بیار بیرون ، تو یه ظرف با گوشکوب لهشون کن قشنگ ، 

بعد ۲ قاشق عسل اضافه کن بهش ، ۴ تا خرما هم پوستشون و با دونه شو بگیر بنداز توش،   یه خامه هم بریز ، پودر نارگیل و کمی دارچینم اضافه کن ، اگه تونستی پسته و بادوم و گردو هم پودر کن ۲ قاشق بریز توش .... همه ی اینا رو با هم مخلوط کن قشنگ هم بزن 

بعد بزار توی ظرف بزار دوباره فریزر ،۲ ساعت بعد بیار بیرون و میل کن 

خیلی هم خوشمزه میشه 👍👍 و مقوی و....

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
من همش سیرم انگاذ، غذامم عجیب کم،کم اشتهام ، هر غصه هم داشته باشم از غذا میفتم،خیلی نکبتی ام،😂😂😂

عدق یونجه واقعنن اشتهارو زیاد میکنه بد مزه ام نیست با شکر قاطی کن بخور

اره عزیزم بگو لطفا،مرسی از توضیحاتت ،فدات

بله عزیز

۲ تا موز و بزار فریزر بزار ۲ ساعت یخ ببنده ( البته تعداد و موز بستگی به این داره که چند نفر میخوان بخورن😁) 

بعد بیار بیرون ، تو یه ظرف با گوشکوب لهشون کن قشنگ ، 

بعد ۲ قاشق عسل اضافه کن بهش ، ۴ تا خرما هم پوستشون و با دونه شو بگیر بنداز توش،   یه خامه هم بریز ، پودر نارگیل و کمی دارچینم اضافه کن ، اگه تونستی پسته و بادوم و گردو هم پودر کن ۲ قاشق بریز توش .... همه ی اینا رو با هم مخلوط کن قشنگ هم بزن 

بعد بزار توی ظرف بزار دوباره فریزر ،۲ ساعت بعد بیار بیرون و میل کن 

خیلی هم خوشمزه میشه 👍👍 و مقوی و

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
یه بسته خامه صبحونه ی کامل؟

از این چهار گوشا هستن 🤔😄😄 بله فکر کنم همین خامه صبحانست ، ببین اما اگه فقط خودت میخوای بخوری بازم برات میمونه چون هرشب یه کاسه بخوری کافیه 

فقط دفعه های بعد قبل اینکه بخوری چند ساعت بزار بیرون ظرفتو از فریزر که یخش باز شه