2777
2789

من وقتی ازدواج کردم شوهرم وضع مالی خوبی داشت. خونه ی مستقل هم داشت. ولی به خواست اون توی یه خونه با مادرش زندگی کردیم. یه پراید زیر پامون بود و عادی زندگی میکردیم.

کار نشد نداره. ولی وقتی میدونی میتونی خیلی بهتر از این زندگی کنی عصبی میشی. من 6سال و نیم با مادرشوهر توی یه خونه زندگی کردم و درنهایت با یه دعوای حسابی با شوهرم مستقل شدیم. اصلا این کارو توصیه نمی کنم. شده هر روز و شب نون خشک سق بزن ولی مستقل باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای یه پسر ویلچری این کار مناسبه؟ زندگی باوالدین.

نه اصلا

اطرافم افراد ویلچری دارم که دارن مستقل زندگی می کنن

بودن با خانواده یعنی وابستگی همیشگی

داییم ناراحتی قلبی داشت. حتی بعد ازدواج از پدر و مادرش جدا نشد. هیچوقت یه زندگی مستقل نداشت. زنش و دختراش همیشه از این قضیه ناراحت بودن. تا قبل فوتش هیچوقت ندیدم به خانواده ی واقعی بشن. حتی دختراش آنچنان مهر و محبتی به پدرشون نداشتن و ندارن چون دیدن پدر و مادرشون مرتب اختلاف دارن.

خرید خونه برای جوان ها دیگه رویا شدهولی میشه خونه اجاره کرد

نمیدونم فکرم درسته یانه . راهنماییم کن مثل خواهرمی. من علاوه بر ویلچری بودن دستهام هم ضعف دارن ولی کاربا رایانه و بقیه چیزا مشکل ندارم. به نظرت ازدواج من درسته؟ یا اصلا غلطه. خودم مایلم. اگه توصیه هایی هم دارید بفرمایید