مخلوط مدیر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 769 عنوان کرونا 😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 30 پست خانما میشه برا شوهر برادر زادم عا کنید ک زودتر بهبودیشو ب دست بیاره لطفا امروز جوابآزمایشش مثبت شده و ۵۰ درصد از ریه روگرفته 😭😭😭 میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊 1399/04/03 | 00:44 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 20110 منم گرفتم. الان به اون مرحله رسیدم که بویاییم کار نمیکنه. صبح ها هم تهوع دارم درست و غلطشو نمی دونم. تحقیق نکردم. ولی یکی می گفت کسایی که بویایی و چشاییشونو از دست می دن خفیف تر رد می کنن بیماری رو. امیدوارم برای شما هم همینجوری بشه. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مخلوط مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 769 منم پسر عموم امروز تستش مثبت شد عموم پیوند کلیه و دیابت داره با اضافه وزن بابام با عموم در تماس بوده ... انشالله هر چه زودتر خوب بشن عزیزم .براتون صلوات میفرستم میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
مخلوط مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 769 انشالااا ک خوب میشن گلم ...میشه علایمشو بگی منم فردا میخوام برم تست بدم ممنون عزیز دلم .تب ولرز و تهوع میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
edmond عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1877 انشالهه هر چه زودتر روب راه بشید عزیزم . براتون حمد میخونم فدای محبتت عزیزم. ممنونم. ان شاالله خدا کرونا رو ریشه کن کنه و تمام بیماران کرونایی حالشون خوب شه.. علی الخصوص شوهر برادرزاده عزیزتون🌺🙏 به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
ملکه__یخی عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 6966 خدا شفاشون بده ان شاالله🌻🍃🌻🍃اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌻🍃 ۷ساله در انتظارم مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
مخلوط مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 769 فدای محبتت عزیزم. ممنونم. ان شاالله خدا کرونا رو ریشه کن کنه و تمام بیماران کرونایی حالشون خو ... یلی لطف دارید عزیزم انشالله 😍😍 میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
edmond عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1877 درست و غلطشو نمی دونم. تحقیق نکردم. ولی یکی می گفت کسایی که بویایی و چشاییشونو از دست می دن خفیف تر ... امید به خدا. تاحالا که مث یه آنفلوانزا بوده و همه خانوادا رو درگیر خودش کرده به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
پانیذ75 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 7463 منم گرفتم. الان به اون مرحله رسیدم که بویاییم کار نمیکنه. صبح ها هم تهوع دارم خفیف گرفتی ،عزیزم خوب میشی ان شالله
مخلوط مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 769 خدا شفاشون بده ان شاالله🌻🍃 🌻🍃اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌻🍃 خیلی ممنونم 😍 میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
مخلوط مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 769 براشون یه حمد میخونم ممنون عزیز دلم 😍 میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
مخلوط مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 769 حالشون چطوره خیلی بد یعنی بیشتر خودشو باخته😢😢 میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
هلن۲۵ عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 خیلی ممنونم ❤ چه علانمی داشتن خدا شفاشون بده منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
گلاب۱۲۳۴ عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 2178 خیلی بد یعنی بیشتر خودشو باخته😢😢 دلداریش بده بیمارستانن یا خونه خدایا عاقبتمون رو بخیر کن