2777
2789

جاست سیر فراوون 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز آب لیمو و سماق

نمک و فلفل و زرد چوبه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

نمک زردچوبه پودرسیر زنجبیل

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

پیازو رنده ریز میکنم با آبلیمو پودر سیر و زنجبیل و دارچین

بعد توی پودر سوخاری میزنم و سرخ میکنم موقع سرو هم کنارش رب انارو رقیق میکنم با گردو خرد شده مخلوط میکنم

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
پیازو رنده ریز میکنم با آبلیمو پودر سیر و زنجبیل و دارچین بعد توی پودر سوخاری میزنم و سرخ میکنم موق ...

چ جالب ، من شوهرم خیلی حساسه کلا طعم های اضافی تو غذا رو دوس نداره مث دارچین و زنجبیل و...😥

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
چ جالب ، من شوهرم خیلی حساسه کلا طعم های اضافی تو غذا رو دوس نداره مث دارچین و زنجبیل و...😥

طعم اونارو نمیگیره زیاد بیشتر باعث میشه بوی بد ماهی گرفته بشه خصوصا پیاز و آبلیموش. میخوای ادویه های معطر دیگه که دوست دارین بزنین ولی اصلش پیاز و آبلیموه

طعم اونارو نمیگیره زیاد بیشتر باعث میشه بوی بد ماهی گرفته بشه خصوصا پیاز و آبلیموش. میخوای ادویه های ...

انقد حساسه یعنی جز نمک و فلفل فک کن ی سیر کوچولو توش بزنم میفهمه 😐 فلفل دلمه و قارچو و ذرت و.. من تو غذا دوست دارم این اصلااا

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
انقد حساسه یعنی جز نمک و فلفل فک کن ی سیر کوچولو توش بزنم میفهمه 😐 فلفل دلمه و قارچو و ذرت و.. من ت ...

وای خدا صبرت بده خیلی سخته😫

آره والا ، یوقتایی آدم دوست داره تنوع بده ولی اینجوری نمیشه

هر وقت از یه غذا میمونه بذار برا وعده بعدش برا خودت یه چیزیکه دوست داری درست کن. مامانم اینکارو میکنه بابام کلا ۷جور غذارو دوست داره بقیه شم میخوره ها ولی اعصاب آدم خرد میشه واقعا وقتی از ته دل خوشش نمیاد