2777
2789

بچه ها تو تاپیک قبلی بحث کیک و شیرینی شد . گفتم شوهرم قناده و خودمم یه چیزایی میدونم .  از این به بعد اگه سوالی چیزی در مورد کیک و شیرینی و زولبیا بامیه و ... داشتین در خدمتم . یا تو تاپیک بگین یا پیام بفرستین . در اسرع وقت پاسخ میدم .خوشال میشم کمکی کنم. 

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

می‌خوام خامه ی قنادی آماده بگیرم از این بسته بندی ها ولی می‌خوام شکلاتیش کنم میشه آیا؟

مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍⁦❤️⁩🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرمایه اولیه برا کافه قنادی زدن چقدر؟

بعد بنظرت مشکلی نداره ک کیک و شیرینی ها  داخل خونه اماده بشن بعد فقط تو مغازه فروخته بشن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

دوست عزیزم من سه تاسوال دارم...یکی اینکه کیکم روش گنبدی میشه دلیلش چی عست؟دوم این کیکایی که توقنادیا هست شکلاتیه وبافت فوق العاده نرمی داره چیه؟کیک اسفنجی منظورم نیستا...سوم اینکه چیکارکنیم که رولت موقع پیچیدن ترک نخوره!...ممنون ازاینکه وقتتوبرامون گذاشتی عزیزم

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
ماسکارپونه رو با خامه قنادی مخلوط کردم کلن شل شد🤦‍♀️ به نظرتون علتش چیه؟

ببین عزیزم همسرم توی قنادی از این پنیر استفاده نمیکنه . ولی با توجه به اطلاعاتی که دارم نظرم اینه که پنیر ماسکار پونه غلظتش بالاست و فرم گرفتگی بالایی هم داره . اصولا شل نمیشه و کارو راه میندازه . یا کلا با خامه قنادی مخلوط نکن . یا به مقدار کم بهش اضافه کن و اینکه کمتر هم بزن .

می‌خوام خامه ی قنادی آماده بگیرم از این بسته بندی ها ولی می‌خوام شکلاتیش کنم میشه آیا؟

عزیزم خامه ی آماده ی شکلاتی توی بازار موجود هست که میتونی تهیه کنی . ولی میشه بهش شکلات یا پودر کاکائو هم اضافه کنی .

سرمایه اولیه برا کافه قنادی زدن چقدر؟ بعد بنظرت مشکلی نداره ک کیک و شیرینی ها  داخل خونه اماده ...

بستگی به جاش و متراژ و خیلی چیزای دیگه داره . در کل سرمایه زیادی می خواد . با توجه به گرونی و تورم با امکانات محدود حداقل 300 به بالا . هزینه ی مغازه ، کارگاه پخت و پز و لوازم و ابزار پخت . اگه مغازه برا خودتون باشه هزینه یه مقدار کمتر میشه . و به مراتب هزینه ی اجاره تو جیب خودتون میره . 

در مورد تهیه کیک و شیرینی داخل خونه هم بله امکان پذیره . به شرط اینکه لوازم و ابزار اولیه و اصلی رو تهیه کنین و به طرز پختشون کاملا مسلط باشین . میشه به مغازه ها عرضه کنین ولی باید صبور باشین و پشتکار داشته باشین و مشتری خودتونو پیدا کنین . کیفیت کارتون که خوب باشه مشتری خودش جذب میشه و کم کم اعتبار کسب میکنین . و وقتی که این اعتبار به دست بیاد درآمدتون هم بالا میره .در کل این حرفه در آمدش بالاست.

چکار کنم کیکم بو تخم مرغ نده  اکثرا وانیل نمیزنن بو تخم مرغم نمیده مشکل کجاست

توی قنادی اسانس میزنن . به جای وانیل میتونین اسانسشو تهیه کنین . که تو بازار اصل و غیر اصلش موجوده که اصلش از کیفیت و سلامت بالایی برخورداره .

راستی پودر هل هم تاثیر داره امتحان کنین 

دوست عزیزم من سه تاسوال دارم...یکی اینکه کیکم روش گنبدی میشه دلیلش چی عست؟دوم این کیکایی که توقنادیا ...

سوال 1- نباید زیاد هم بزنین . حالت تسمه مانند بشه حالت گنبدی پیدا میکنه . 

سوال 2- بستگی به یه سری چیزا داره . درجه فر پایین هستش . نکته بعدی اینکه داخل مایع خمیرش مقداری شربت قنادی میزنن (شربت قنادی رو میتونین از کارگاه قنادی تهیه کنین یا خودتون با آب و شکر و در صورت تمایل اسانس وانیل درست کنین که اینم البته تکنیکای خودشو داره )

سوال 3- خمیر رولت رو نازکتر بکشین و توی فر هم زیاد نزارین بمونه .