2777
2789
عنوان

غسل جنابت

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 64 پست
خیلی تو پاکی وسواس دارم حتی روتختی و هرسری میندازم میشورم نمیدونم اصلا باید شسته بشه یا نیازی نیست؟

نه واسه چی میشوری ؟ نجس میشه مگه ؟ اگر برای بهداشت میشوری فرق داره ، و الا اگه با م ن ی و ... نجس نشده پاکه شستن نمیخواد اصلا

راستی بدنت بعد از جنابت پاک هستا ، غسل برای طهارت باطنی و نماز خوندن و سایر عبادات هست ، نه اینکا فک ...

دقیقا فکر میکردم پاک نیستم ولی من کلا دوس دارم برای نماز و عبادت هم پاک باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی بدنت بعد از جنابت پاک هستا ، غسل برای طهارت باطنی و نماز خوندن و سایر عبادات هست ، نه اینکا فک ...

الان من شک کردم به اینکه گفتین آب به زیر بغلم برسه من زیر دوش زیر بغلم و دست میکشم بالا نمیبرم ولی همون زیر دوش دست میکشم درسته؟؟ اگر غلطه دوباره برم غسل کنم...

دوبار غسل جنابت کردم و یک بار غسل مافی ضمه

یک سوال دیگه من همیشه آخر حموم غسل میکنم درسته؟؟

یا باید بدن خشک باشه؟

دقیقا فکر میکردم پاک نیستم ولی من کلا دوس دارم برای نماز و عبادت هم پاک باشم

برای روزه و نماز و ... که واجبه و حتما باید پاک باشی ، یعنی غسل کرده باشی ، ولی اینجور نیست که فکر کنی بدنت نجس هست قبل از غسل و اگه مثلا خیس باشی بخوری به جایی نجسش میکنی ، نه بدنت پاکه ولی غسل برای نماز و روزه و ... واجبه .

الان من شک کردم به اینکه گفتین آب به زیر بغلم برسه من زیر دوش زیر بغلم و دست میکشم بالا نمیبرم ولی ه ...

شک نکن همین که دستت خیس خیسه میبری زیر بغلت و زیر دوشم هستی و دست میکشی اب میرسه و شسته میشه ، بقیش وسوسه شیطانه اعتنا نکن .

چرا دوبار غسل جنابت و یکی ما فی ذمه ، اصلا لازم نیست ، یکبار غسل کن و طولانیش هم نکن ، شک رو هم بذار کنار اعتنا نکن .

شک نکن همین که دستت خیس خیسه میبری زیر بغلت و زیر دوشم هستی و دست میکشی اب میرسه و شسته میشه ، بقیش ...

چشم ممنونم خیلی لطف کردی خیالم راحت شد که الان پاکم و دیگه نمیخواد دوباره برم غسل کنم خیلیی لطف کردین ممنونم شما مرجع تقلیدتون کیه؟؟

برای بهداشت که جدا ولی برای بعد نزدیکی هم جدا میشورم

نیازی نیست بعد از نزدیکی بشوری ، مگه اینکه نجس بشه و بخوای طاهرش کنی ، توی نزدیکی هم فقط ریختن م ن ی هست که ممکنه باعث نجاست بشه ، نه عرق نه اب دهان هیچ کدام نجس نیست که ، بد دل شدی نسبت به پاکی و نجسی .

چشم ممنونم خیلی لطف کردی خیالم راحت شد که الان پاکم و دیگه نمیخواد دوباره برم غسل کنم خیلیی لطف کردی ...

خواهش میکنم خانمی ، خدا رو شکر دلت آروم شد ، من مرجع تقلیدم رهبری هستن .

خواهش میکنم خانمی ، خدا رو شکر دلت آروم شد ، من مرجع تقلیدم رهبری هستن .

مرسی عزیزم واقعا آروم شدم خیلی وسواس پیدا کرده بودم بارها شده بود چندبار غسل و انجام میدادم همش فکر میکردم صحیح نباشه یا اب نرسیده باشه💞

دقیقا آخیش فکرم راحت شد خیلی درگیر بود فکرم

خدا رو شکر

اصن تا چیزی رو مطمئن نیستی نجس شده نباید فکر کنی نجسه ، لازم هم نیست بگردی و تحقیق کنی که نجس شده یا نه .

دینمون دین سختی نیست ولی ما خودمون بعضی چیزاشو خیلی سخت میکنیم . تقصیر خودمونم نیست بعضی وقتا اطلاعات اشتباه سبب میشه اینطوری بشه .

مرسی عزیزم واقعا آروم شدم خیلی وسواس پیدا کرده بودم بارها شده بود چندبار غسل و انجام میدادم همش فکر ...

وسواس گرفته بودی ، اینجوری ادم از نماز و غسل و همه چی زده میشه ، خوشحالم آروم شدی .

خدا رو شکر اصن تا چیزی رو مطمئن نیستی نجس شده نباید فکر کنی نجسه ، لازم هم نیست بگردی و تحقیق کنی ک ...

بله درسته از لحاظ وجدانی همش ناراحت بودم که نکنه ناپاک باشم حتی غذایی هم که میخوام بخورم موقعی ک غسل نکردم فکر میکنم ناپاکم و گناه کردم