2777
2789
عنوان

غسل جنابت

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوش و باز میکنم و اول نیت میکنم غسل جنابت کل بدن میکنم بعد میرم زیر دوش و سر و گردنمو دست میکشم کام ...

یعنی بعدش دوباره غسل میکنی ؟ نه دیگه نشد شما دچار وسواس شدی .

شما بعد از شستن سر و گردن ، همینکه بری زیر دوش واسه شستن سمت راست کلی آب میریزه رو تن و بدنت خیلی زود طرف راستت شسته میشه ، یه خرده پاتو تو دمپایی تکون بدی کف پات هم شسته میشه . بعدم طرف چپت به همین صورت . دست کشیدن هم واجب نیست ولی مستحبه و کار خوبی میکنی دست میکشی .

یعنی بعدش دوباره غسل میکنی ؟ نه دیگه نشد شما دچار وسواس شدی . شما بعد از شستن سر و گردن ، همینکه بر ...

پس خیالم راحت باشه که درسته؟

بخدا بعضی وقتها ۵ بار پشت سر هم همون غسل و انجام میدم همش میگم نکنه اشتباه باشه نکنه نماز میخونم درست نباشه 

پس خیالم راحت باشه که درسته؟ بخدا بعضی وقتها ۵ بار پشت سر هم همون غسل و انجام میدم همش میگم نکنه اش ...

خیالت راحت ، دچار وسواس شدی ، سهل انگاری نکن ولی حساسیت هم نباید داشته باشی ، احتیاج نیست جدا دست و پا و ... بشوری ، قشنگ دستتو ببری بالا زیر بغل و ... شسته میشه ، هیچ احتیاج نیست اینقد حساسیت ، اگر احساس میکنی داری اذیت میشی با این شماره تماس بگیر دقیق صحبت کن 05132020

فقط بعضی مرجع تقلیدا میگن باید هر قسمتو شستی از زیر دوش بیای بیرون و بعد قسمت بعدی ، یعنی اول سر و گردن ، بعد طرف راست ، بعد طرف چپ ، من نمیدونم مرجع شما کیه .

خیالت راحت ، دچار وسواس شدی ، سهل انگاری نکن ولی حساسیت هم نباید داشته باشی ، احتیاج نیست جدا دست و ...

من با مرجع تقلید جلو نمیرم و فقط اون چیزی که صحیحه و اکثریت میگن صحیحه میرم جلو

من دستمو بالا نمیبرم ولی زیر بغلم و دست میکشم صحیحه؟

آره خیالت راحت پاکی پناه ببر به خدا از شر شیطون و وسوسه هاش داره اذیتت میکنه بیخود و بی جهت

خیلی تو پاکی وسواس دارم حتی روتختی و هرسری میندازم میشورم نمیدونم اصلا باید شسته بشه یا نیازی نیست؟

من با مرجع تقلید جلو نمیرم و فقط اون چیزی که صحیحه و اکثریت میگن صحیحه میرم جلو من دستمو بالا نمیبر ...

حتما حتما مرجع انتخاب کن ، و الا اعمال و عباداتت رو هوا هستن .

اگه طوری دست بکشی که بدونی اب میرسه و شسته میشه اره درسته خیالت راحت

پس الان من پاکم ؟ ممنونم لطف کردی خیلی فکرم همیشه درگیر بود 

راستی بدنت بعد از جنابت پاک هستا ، غسل برای طهارت باطنی و نماز خوندن و سایر عبادات هست ، نه اینکا فکر کنی بدنت نجسه ، احساس کردم اینجوری فکر میکنی .

بدن پاکه مگر اینکه جایی با م ن ی نجس شده باشه