2777
2789
عنوان

بیهوشی بچه برای دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 3338 بازدید | 25 پست
عزیزدلم الان خوبه راضیی؟ من خیلی ترس بهوش نیومدنشو دارم امروز ازمایش قبل عملو رفتم ازش گرفتن. خیلی ...

فداش بشم

منم نگرانی شما رو داشتم اما حتی جرات نداشتم به زبون بیارمش

اما کلی بخوام بهت بگم بچه ای که مشکل زمینه ای نداشته باشه خیلی سریع و راحت به هوش میاد و از لحاظ بیهوشی هیچ جای نگرانی نیست

بله من خیلی راضی هستم همیشه خودم رو لعنت میکنم که چرا زودتر نبردمش چون دکترش ۱۸ ماهگی گفت بیارش و من چون از بیهوشی میترسیدم نبردمش و بالاخره ۲ سال و نیمگی راضی شدم

دخترم اصلا کیفیت زندگیش تغییر کرد

قبلاً بیخود و بی جهت گریه می افتاد 

جیغ میکشید

بی اعصاب بود

هیچچچچچچچی نمی‌خورد هیچی یه مدت فقط با آب روزاش رو میکذروند 

هر شب من استرس داشتم وقتی میخواستم براش مسواک بزنم چون به شدت مقاومت میکرد و جیغ میکشید

اما الان دیگه اصلا بی دلیل گریه نمیکنه

جیغ نمیزنه

به دهنش دست نمیزنه

هر شب با علاقه میاد واسش مسواک میزنم 

و......

من واقعا راضی هستم

.Pain🔥you made me a believer

فداش بشم منم نگرانی شما رو داشتم اما حتی جرات نداشتم به زبون بیارمش اما کلی بخوام بهت بگم بچه ای ک ...

خداروشکر خداروشکر

مرسی از راهنماییت دقیقا پسر منمم خیلی مقاومت میکنی تو مسواک زدن  ب هیچ عنوان نمیزاره براش مسواک بزنم. همش دستش تو دهنشه یعنی بخاطر دندونشه؟ 

خدایا..... دوستمم برای پسرم دعا کن  ب راحتی بگذرونه این مرحله رو خیلی دارم اذیت میشم 

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم دکتر طاهره معصوم که ۲تا مطب دارن و تبلیغ در سایت ها شده که خیلی با وجدان هستن برعکس ای موضوع هست اگر ایشون وجدان کاری داشتن یه بچه که مریض خودشون هم هست دندان درد داره سریع رسیدگی می کنه من تو مطب منتظر ویزیت شدن بچم بودم دیدم مادره التماس می کرد که بچم از دندان درد داره می میره تورو خدا یه وقت بدید می گفتن نه نمیشه وقتمون پر هست تا ۲هفته دیگه مسکن بدید بهش بعد بیارید دکتر پر کنه اخه مگه میشه همچین چیزی کم که پول نمی گیرن من بعد از اینکه دخترم ویزیت شد هیچ دردی هم نداشت خودم رفته بودم گفتن ۲هفته  دیگه بیارش براش ترمیم کنه از ۸۰۰هزار تومان هم مبلغمون شروع میشه بعد از۲هفته از مطب زنگ زدن که بچتون رو میاریدگفتم دخترم درد نداره ولی پسرم ۵سالش هست درد داره منم وقت دارم میشه بیارم گفتن نه خیر هر چی گفتم چه فرقی داره من که وقت دارم گفتن نه خانم دکتر باید اول بچه رو ببینه بعد وقت بده و اینکه اگر بخواد بدون ویزیت اولیه مریض ببینه کارش طول بکشه دیر بشه آخر شب جریمه میشه اخه اگر دکتر عضو کادر درمان هست که جریمه نمیشه اگر هم جریمه بشه ۲۰۰ت به نظرم یه بچه درد نبره بهتره درکل دکتر طاهره معصوم که ۲تا مطب دارن یکی تو پیروزی یکی هم در خ دولت پیشنهاد نمی کنم و به نظرم اگر مریض کمتر ببین ولی کا رو درست انجام بدن بهتره من خودم از تبلیغات تو سایت رفتم مطب ایشون ولی چیزی که تو تبلیغ میگن خیلی با وجدان  هستن رو قبول ندارم می تونستن به من بگن بیارید ولی اگر کارشون جراحی باشه ویا طول بکشه انجام نمی دن جالب هست که هزینه ویزیت رو هم می گیرن ولی خیلی جاها تا کار انجام ندن هزینه نمی گیرن 

شما از دکتر طاهره معصوم راضی بودین من دخترم میخوام ببرم پیشش خیلی استرس دارم دخترم خیلی میترسه

سلام عزیزم بله دکتر خیلی خکبیه منکه راضی بودم خدتروشکر

❤یه پسر دارم شاه نداره❤