2777
2789
عنوان

بیاین باسیاستتتتتتتتتتتتتتتتت ها

169 بازدید | 17 پست

من با شوهرم مشکل دارم خواهرم میگه باهاش بمون خونه داره ماشین داره حقوق داره فردا که مرد اینا می رسه به تو اخه من بچه هم ندارم ..............خخخخخخخخخخخخخ شوهرم 44سالشه خودم 30 سال .......نظربدین 

چه نظری بدیم الان؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره  مشکلی که باهاش داری چی باشه

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
شاید تا ۵۰ سال دیگه نمرد ،اموالش تو سن ۸۰ سالگیت ب چ دردت میخوره

میتونه بفروشه خودشوجوون کنه😐☹️

عضو تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙                    شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴                 وزن شروع:۸۰.          وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞   وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

خدا یه عمری به شما داده یه عمرم به شوهرت...معلوم نیست کی تو چه سنی میمیره....چه بسا که اونی که سنش پایینتره زودتر بمیره....مرگ کسی و از خدا نخواید چطور اجازه میدید خواهرتون اینطوری اظخار نظر کنه