2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

279 بازدید | 29 پست

امروز میرم سونو ببینم چیه نی نی.ولی میخوام قبلش شماها نظر بدین.                                                  زیاد سردرد میشم اکثر موقعها پاهام سرده .رنگ ادرارم تیره.جدول چینی پسر.نفس تنگی دارم .خواب وخستگی زیاد.میلم ب ترشی بیشتره.تست جوش شیرین ابری شدوکمی صدا داد.دهنم همیشه مزه داره .تهوع زیاد دارم گاهی صبحا گاهی شب ها.گوشت نمیتونم بخورم .اب سردم زیاد میخورم.میل جنسی هم کم شده

تعداد رای : 16
نظرسنجی
پسر
4
25%
دختر
11
68%
پسر
0
0%
دختر
1
6%

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان تی میری؟خیلی ها نمیگن جنسیتو اگه هم بگن از رو حدسه گلم

این سونو گراف جنسیت رو قطعی میگه.تا حالا ک درست گفته برا همه

عزیزم ان تی ممکنه اشتباه تشخیص بدن ،آنومالی تو۱۸هفته دقیق تره،من ان تی بهم‌گفت دختر آنومالی رفتم پسربود

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
من دیروز ان تی بودم نگفت گفت معلوم نیست

عکس سونو رو بفرس من بگم برات

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
عزیزم ان تی ممکنه اشتباه تشخیص بدن ،آنومالی تو۱۸هفته دقیق تره،من ان تی بهم‌گفت دختر آنومالی رفتم پسر ...

بچه قبلیم تو سیزده هفته گفت بهم

والا من بچم پسره اون چیزا ک گفتی نداشتم فقط عشق ترشی و شوریم احتمالا پسره

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
فعلا ک نظر دادن دختره

عه فك ميكردم ترشي ويار داشته باشي پسره من شوهرم برام يه عالمه الوچه و البالو گرفته بود با ولع ميخوردم ميخنديد ولي خب بچم سقط شد الان حالت تهوع زياد دارم ميل به غذا ندارم اصن ميل جنسيم هم كم شده فك ميكنم باردارم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋