2777
2789
عنوان

بیایین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کامل توضیح ندادی رابطتون در چه حدیه؟اگه در ارتباط نیستین زیاد همینجور یهویی میاد میگه دوست دارم؟بعدشم این پسرایی که رل زیاد دارن تنوع طلبن فردا که رابطتون جدی شد  مثلا بخاطر یه مشکلی وقت نکنی تو یه بازه ی دوهفته ای زیاد نتونی باهاش چت کنی و حرف بزنی سریع میرن سراغ یکی دیگه، دیدم که میگم

بگو داداش دوستمه خاسته واسش ی کاری کنم.البته بستگی داره ب اینکه واقعا بخادت یا ن

منم میخام بدونم دلش با زبونش یکیه یا نه میخام خیلی ݝیرتی شه مثلا کسی مزاحمم شده و عکس العمل این 

کامل توضیح ندادی رابطتون در چه حدیه؟اگه در ارتباط نیستین زیاد همینجور یهویی میاد میگه دوست دارم؟بعدش ...

فامیلمونه و تو اینستا داریم چت میکنیم و میدونه دوسش دارم و اونم گفته دوست دارم  و اوضام مساعد بشه میام خواستگاری ولی باهام نمیتونیم باشیم 

منم ی دوست پسر اینجوری داشتم دعوامون میشد نصفه شب میومد دم خونمون سگگگگ

😂😂 داداشت چیکار می کرد دختر تو تاپیک قبلیت  حرصمو درآوردی فکر کردم خل و زنجیرت کرده الان می گی دوس پسر داشتی 😂😂😂

منم میخام بدونم دلش با زبونش یکیه یا نه میخام خیلی ݝیرتی شه مثلا کسی مزاحمم شده و عکس العمل این  ...

خب اگ واقعا بخادت بهت میگه نیاز نیست امتحان کنی و اینکه اگ واقعا تورو دوستداشته باشه هیچوقت سمت کس دیگه ای نمیره

من میگم بیخالش شو ولی دیگه بستگی به خودت داره یه راه حل بهت میگم،اگه فامیلتونه با یک اکانت فیک برو پی ویه اینستاش به عنوان یه پسر از اقوام خیلی دور ازش در مورد خودت به عنوان یه خاستگار سوال کن بگو امره خیره ولی به هیچ عنوان اگه پرسید کی هستی اسم رو هوا نگو بگو شرمنده فعلا نمیخوام کسی بفهمه

بگو شب میرم خونه دوستم بخابم 😐 یا یگو با یکی از پسرای فامیلت فیلم‌میبینی😐

اینطوری نه میخام ببینم اگه من مزاحم داشته باشم غیرتی میشه و میره سراغ پسره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792