2777
2789
آخه دیسک گردن داره گناه داره بیچاره پارسال شوهرش هم فوت کرد تنها زندگی کردن سختش میشه خب راستش من ...

من دقیقا وضعیت تورو دیدم طرف طلاق گرفته بود و به شدت مشکل پا و کمر داشت ولی اخلاقای خاصش باعث جدایی پسر و عروسش شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دقیقا وضعیت تورو دیدم طرف طلاق گرفته بود و به شدت مشکل پا و کمر داشت ولی اخلاقای خاصش باعث جدایی ...

نمیدونم والله 

حرف شما هم درسته 

ولی خیلی خانوم و مهربونه اونجور که پسرش میگه

و من بخاطر ثوابش این حرفو زدم 

که اگه دستشو بگیرم خدا هم دستمو میگیره 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
موردی نیس واسه یه سری ادم که نمیخوان عقایدشون رو عوض کنن حرف زدن اب در هاون کوبیدنه  همین عقای ...

عزیزم من هم خاهر شوهرم هم عروس 

چیزی که میخام بگم حرف من نیست حرف اطرافیانمه 

نه خواهر شوهر بازی بلدم ن عروس بازی ... شده مامانم از رو سادگی کاری کنه که زن داداشم ناراحت شه باهاش صحبت کردم که اشتباست چون همیشه خودمو جای عروسمون میذاشتم... بر عکسشم اتفاق افتاده فرقی نمیکنه

درسته همین سیاسته که همه چی رو درست میکنه اخه منم زیادی ساده ام و زودرنج اینو میدونم .... سیاست نمید ...

منم مثل خودت عزیزم مثل همون بار اول که سر اون کتلته از سر سفره ۱۰ نفره به همه بی احترامی کردم و پا شدم با اینکه میتونستم خیلی راحت یه جوری محترمانه و با سیاست جوابش و بدم که نه بتونه بگه حرف بدی زده نه اینکه خودم و بی حرمت کنم قهر کنم .

سعی کن یاد بگیری چجوری باهاش برخورد کنی مشکلات من خیلی زیاد بودن ولی الان مادرشوهرم رو سرم قسم میخوره تو خونه اشون اسمم از دهنش نمیفته . اینا چیزایی هستس که برای من مثل معجزه است با اختلاف هایی که پیش اومد برای ما .

ولی خواهرم تقریبا یادم داد چیکار کنم و اصل اون یاد دادنا این بود: محبت بدون توقع محبت بدون توقع محبت بدون توقع

سیاست ، سیاست ، سیاست

نمیدونم والله  حرف شما هم درسته  ولی خیلی خانوم و مهربونه اونجور که پسرش میگه و من بخاط ...

بهتره خونه هاتون جدا باشه و تو یک ساخت نباشه عزیزم ولی اگه هم محله ای باشید و بذاری همسرت به مادرش سر بزنه و کمکش کنه و حتی براش خریداشو انجام بده خداهم ازت راضیه

بهتره خونه هاتون جدا باشه و تو یک ساخت نباشه عزیزم ولی اگه هم محله ای باشید و بذاری همسرت به مادرش س ...

بله این راهکار خوبیه 

ممنونم عزیزم 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بهتره خونه هاتون جدا باشه و تو یک ساخت نباشه عزیزم ولی اگه هم محله ای باشید و بذاری همسرت به مادرش س ...

اره بهترین راهه چون اختلاف نظر بین مادر رو دختر پیش میاد چ برسه عروس و مادر شوهر

دقیقا👌

از کتابهای روانشناسی و ارتباط با خانواده همسر کمک بگیر و تاجایی که میتونی چیزی به روی مادر و پسر نیار، هراز گاهی جلوی مادره کاری برای همسرت انجام بده ببین نتیجه میده یا نه اگه نشد کتابی گوشی چیزی دستت بگیر و خودتو سرگرم کن ومطمئن باش آرامشی که همسرت از خونه مادرش میگیره تو خونه خودتون هم خرج میشه وکلا سعی کن مثبت فکر کنی و خودتو حرص ندی.

اینکه مادرشوهر فکر می‌کنه عروس رقیبشه واسه یسریا صدق میکنه. امیدوارم این حمایت وصبرو خدا جای دیگه برات جبران کنه⁦❤️⁩