2777
2789
بچه ‌‌ها من هنوز با طرف ازدواج نکردم ولی عکس مامانشو دیدم  انقد به دلم نشست بهش گفتم به مامان ...

اوه اوه اوه

بزرگترین اشتباهی که توی زندگیت میتونی انجام بدی همینه!!

اونوقت چرا باید با شما زندگی کنه؟؟

اول جوونی اونطوری که باید رفتار کنی و لباس بپوشی توی دلت میمونه...

نکن، خواهر من ،نکن!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم والله  حرف شما هم درسته  ولی خیلی خانوم و مهربونه اونجور که پسرش میگه و من بخاط ...

مهربونی خوبه عزیزم.میتونید هر روز برید بهش سر بزنید خریداشو انجام بدین براش ولی زندگی توی یه مکان مخالفم صد درصد

خودم طبقه ی بالا ی مادرشوهر هستم که میگم...هر کی هم عکس مادرشوهرمو میبینه میگن:فکر کنم خیلی ساده باشه و کم زبون

مهربونی خوبه عزیزم.میتونید هر روز برید بهش سر بزنید خریداشو انجام بدین براش ولی زندگی توی یه مکان مخ ...

چشم پس یه کوچولو فاصله بگیرم بهتر میشه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
چکار میکنه خواهرت که زندگیش بهتر شده

یه دفعه یه دعوای اساسی باهاش کرد.خیلی کمتر خونشون میره و خودشم سرکارمیره.یه جوارایی خودشو سرگرم نشون داده که بیخیالش بشن.هروقتم میره خونشون اصلا نمیخنده و خیلی جدیه.یه لباسم داره مخصوص اونجا😂😂😂حالا شما اینکارارو نکنی گناهش بیوفته گردن من

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
من دلم براش میسوزه صداش کپی صدا مامانمه حرف میزنه انگار مامانم داره حرف میزنه به خدا گرفتار شدم، خدا ...

اخی عزیزم.منم مادرشوهرمو خیلییی دوست داشتم ولی دیدم اونی که باید نیست

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
🤪🤪🤪🤪🤪🤪

والله این همه خشونت علیه مادرشوهر آخه😋🤣

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
حرف الانته تو اوج احساسات. عزیزم شما نبودنت با نامحرم ثواب داره

ببخشید همه کسایی که الان محرم بودن 

قبلش نامحرم بودن

بعدشم مامانم میدونه 

و اون آقا هنوز سال باباش نشده که بیاد خونه مون