2777
2789
به نظرم شما هم جلوش به شوهرت زیاد برس مثلا براش میوه بکن بزار جلوش به خود مادر شوهرتم بده میوه پوست ...

اره عزیزم حرفت درسته اینم ی راهیه حتما انجامش میدم ولی همه بهم میگن که تو زیادی ب شوهرت میرسی شده من غذا درست کردم دیده  ولی بازم ب پسرش میگ که بیا غذای منو بخور واست کنار گذاشتم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه سوال میگی نامزدم بعد میگی فقط عکسشو دیدم چطور ممکنع؟؟ مطمعنی رل نیس😂

خو آره دیگه روم نشد بگم دوست پسر 

اینجوری گفتم 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
اره عزیزم حرفت درسته اینم ی راهیه حتما انجامش میدم ولی همه بهم میگن که تو زیادی ب شوهرت میرسی شده من ...

درسته اصلا باهم تفاهم نداریم

اما یه چیزی 

مامانم و عروسمون جدیدا خیلی باهم مچ شدن

ولی مامانم همش واسه داداشم و زنش غذا کنار میزاره

میگه بدون پسرم از گلوم پایین نمیره 

خب شمام درکش کن

بالاخره اوندهمه سال بزرگش کرده

حالا یه غذا اونو بخوره چی میشه؟

باشه اصن هرچی تو میگی درسته 😊حالا زیاد حرص نخور عزیزم ما حرف همو نمیفهمیم

ایشون خواهر شوهرن و خیلیم رو مامانشون تعصب دارن و اینکه حوصله جنجال هم دارن!

مگه نه چیزی بگی ب مادره تازه دعوا هفت لشکر راه میفته

ایشون خواهر شوهرن و خیلیم رو مامانشون تعصب دارن و اینکه حوصله جنجال هم دارن! مگه نه چیزی بگی ب مادر ...

شمام عروس خانومید

و خیلی دوس دارید همه رو بد نشون بدید

تو چیزی که به شما ربط نداره دخالت نکنید

یه حرفی بود بین من و استاتر عزیز 

هردومون نظرمون رو گفتیم و دعوایی در کار نیس

شمام فقط میتونید نظر خودتون رو بدید و تامام

اره عزیزم حرفت درسته اینم ی راهیه حتما انجامش میدم ولی همه بهم میگن که تو زیادی ب شوهرت میرسی شده من ...

میفهمم چی میگی عزیزم درکت میکنم ولی شما محبت کن جواب میگیری من خیلی خیلی خیلی خیلی باهاشون مشکل داشتم ولی از وقتی محبت کردم درست شدن.

اونم شاید یک درصد مثلا میدونه پسرش لوبیا پلو دوست داره درست میکنه بهش میگه بیا غذای من و بخور شما هم دیدی اینجوری گفت بگو مامان جون همیشه از غذای شما تعریف میکنه شما چجوری این لوبیا پلو رو درست میکنین . سعی کن جذبش کنی . 

مادرشوهر عروس مثل دو تا ملکه ان هیچ وقت دو تا ملکه زیر یه سقف باهم درست کنار نمیان . 

اون ملکه اولیه همه اش نگران جایگاه اش پیش پسرشه و فکر میکنه داره از دستش میده ولی اگه چند جا شما سیاست نشون بدی و یه ذره براش دلبری کنی از اون کاراش کناره گیری میکنه

شمام عروس خانومید و خیلی دوس دارید همه رو بد نشون بدید تو چیزی که به شما ربط نداره دخالت نکنید یه ...

اختلاف نظر همه جا هست عزیزم ولی شما هم همه رو ب یه چشم نبین همه زندگیا شبیه هم نیستن 

بچه ‌‌ها من هنوز با طرف ازدواج نکردم ولی عکس مامانشو دیدم  انقد به دلم نشست بهش گفتم به مامان ...

اشتباه محضضض!منم مثل تو بودم ولی الان بعد دیدن تجربه اطرافیان و البته شنیدن حرفهای مشاوران فهمیدم این کار زندگیتو خراب میکنه

میفهمم چی میگی عزیزم درکت میکنم ولی شما محبت کن جواب میگیری من خیلی خیلی خیلی خیلی باهاشون مشکل داشت ...

وقتی با چند تا کار بهش نشون بدی که نیومدی جایگاهش رو بگیری خودش کم کم درست میشه

میفهمم چی میگی عزیزم درکت میکنم ولی شما محبت کن جواب میگیری من خیلی خیلی خیلی خیلی باهاشون مشکل داشت ...

درسته همین سیاسته که همه چی رو درست میکنه اخه منم زیادی ساده ام و زودرنج اینو میدونم .... سیاست نمیدونم اگه داشتم قطعا اوضاع درست میشد