به نظرم شما هم جلوش به شوهرت زیاد برس مثلا براش میوه بکن بزار جلوش به خود مادر شوهرتم بده میوه پوست ...
اره عزیزم حرفت درسته اینم ی راهیه حتما انجامش میدم ولی همه بهم میگن که تو زیادی ب شوهرت میرسی شده من غذا درست کردم دیده ولی بازم ب پسرش میگ که بیا غذای منو بخور واست کنار گذاشتم
یه سوال میگی نامزدم بعد میگی فقط عکسشو دیدم چطور ممکنع؟؟ مطمعنی رل نیس😂
خو آره دیگه روم نشد بگم دوست پسر
اینجوری گفتم
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
اره عزیزم حرفت درسته اینم ی راهیه حتما انجامش میدم ولی همه بهم میگن که تو زیادی ب شوهرت میرسی شده من ...
میفهمم چی میگی عزیزم درکت میکنم ولی شما محبت کن جواب میگیری من خیلی خیلی خیلی خیلی باهاشون مشکل داشتم ولی از وقتی محبت کردم درست شدن.
اونم شاید یک درصد مثلا میدونه پسرش لوبیا پلو دوست داره درست میکنه بهش میگه بیا غذای من و بخور شما هم دیدی اینجوری گفت بگو مامان جون همیشه از غذای شما تعریف میکنه شما چجوری این لوبیا پلو رو درست میکنین . سعی کن جذبش کنی .
مادرشوهر عروس مثل دو تا ملکه ان هیچ وقت دو تا ملکه زیر یه سقف باهم درست کنار نمیان .
اون ملکه اولیه همه اش نگران جایگاه اش پیش پسرشه و فکر میکنه داره از دستش میده ولی اگه چند جا شما سیاست نشون بدی و یه ذره براش دلبری کنی از اون کاراش کناره گیری میکنه