2777
2789
یکی از فانتزیام این بود که ی روزی ازدواج کنم مادرشوهرم همینجوری باشه ولی همیشه برعکسش اتفاق میفته😂

عزیزم😅 حالا من میگم جرا به پسرش نمیرسه تا من و میبینه .

شوهرم از مرغ متنفره هرسری من میرم مامانش مرغ میپزه میگه از سرتم زیاده من و دخترم که میخوریم تو هم مجبوری بخوری من دهنت و باز میکنم دخترم دست و پات و میگیره مریزیم تو دهنت😆

دلم براش میسوزه طفلک تا میاد حرف بزنه من و مامانش میپریم بهش😁

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یکی از فانتزیام این بود که ی روزی ازدواج کنم مادرشوهرم همینجوری باشه ولی همیشه برعکسش اتفاق میفته😂

شما هم حساس نباش هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی بدتر میکنن و خودت اذیت میشی خودت و سرگرم کن یا خودت برو با مادرشوهرت حرف بزن صمیمی شو

😂😂

والله بخدا

میخواد بیچاره رو هم فحش بده 

هم بگیره بزنتش 🤣

نه علیه خشونت به مادرشوهر😉

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
عزیزم منم لجم میگیره باید یکم رو اعتماد ب نفسم کار کنم بیشتر هم مامانم تاکید داره که کمک کن رو حرفش ...

مگه مادرت همه حا دمبالته؟

مگه مامانت ميبينه اونا كرم دارن و مارو محل نميدن؟

همين تربيتايه مزخرفه مامانامونه مارو توسري خور كردن ديگه

طرف بهمون محل نميده ب زور ميچسبيم بهش

عزیزم😅 حالا من میگم جرا به پسرش نمیرسه تا من و میبینه . شوهرم از مرغ متنفره هرسری من میرم مامانش م ...

واای 😂😍 قدرشو بدون چ مهربونه حالا اگه من باشم میگ تو زیاد غذا نخور بده پسرم بخوره

شما دلت از زن داداشت پره دلیل نمیشه همرو یکی ببینی عزیزم یاد بگیر تو موقعیت های مختلف چجوری رفتار کن ...

بعد شما علم غیب داری؟؟؟

شاید باورت نشه من تا چن وقت پیش از زن داداشم متنفر بورم

حتی نمیخواستم ببینمش

اما نشستم باهاش حرف زدم

اما الان انقد همو دوست داریم که نگو

از خواهر برام عزیزتره

روزی دو سه ساعت میشینیم دردل میکنیم حرف میزنیم

انقد صمیمی شدیم که الان بیشتر با من حرف میزنه تا خواهرش و بیشتر یه من رازاش میگه

خیلیم خاطر همو میخوایم

ولی من دردم از اینه که شما فک میکنید همه مادرشوهر خواهرشوهرا مث همن و نقشه کشتن شما رو کشیدن

نه عزیز دلم

بستگی داره عروس چطور رفتار کنه

تو اگه خودتو جز اون خونواده میدونی نباید منتظر باشی کسی ازت پذیرایی کنه هر چی دوس داری برو بخور و هر کار خواستی بکن اونجا

مهمون اومد توام مث مهمون نشین

اونم اگه از پسرش پذیرایی میکنه خب بالاخره پسره خودش پا نمیشه بره غذا درس کنه مادرش مجبوره ازش پذیرایی کنه

بچه ‌‌ها

من هنوز با طرف ازدواج نکردم ولی عکس مامانشو دیدم 

انقد به دلم نشست بهش گفتم به مامانت بگو ما ازدواج کردیم بیاد پیش خودمون زندگی کنه😶

به نظرتون نظرم درسته یا غلط؟

چون خیلی خانوم و مهربونه

خودمم نوزده سالمه 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
مگه مادرت همه حا دمبالته؟ مگه مامانت ميبينه اونا كرم دارن و مارو محل نميدن؟ همين تربيتايه مزخرفه م ...

زنگ میزنه خبر میده دیگ ب مامانم که دخترت اینجوری کرد اینکارو کرد .....

واای 😂😍 قدرشو بدون چ مهربونه حالا اگه من باشم میگ تو زیاد غذا نخور بده پسرم بخوره

حالا این با دامادش اینجوریه یه بار سر یه کتلت که شوهرم گذاشت تو بشقابم هی به دومادش میگفت بخور تموم نشه بخور بچه ها زیاد میخورن تو دلم گفتم لعنتی واسه یه کتلت 😆 منم کتلت و گذاشتم تو بشقاب شوهرم از سر سفره پا شدم😁

به نظرم شما هم جلوش به شوهرت زیاد برس مثلا براش میوه بکن بزار جلوش به خود مادر شوهرتم بده میوه پوست کنده 

جوری که فکر نکنه لجش و در میاری یه سری مادرشوهرا فکر میکنن عروسشون به پسرشون نمیرسه اینجوری میکنن شما سعی کن تو مهمونی جو رو دست بگیری و خودت براشون میوه پوست بکن بزار 

عزیزم احساسی تصمیم نگیر فقط خااااهشا

آخه دیسک گردن داره گناه داره بیچاره پارسال شوهرش هم فوت کرد

تنها زندگی کردن سختش میشه خب

راستش من چون مادربزرگم یعنی مادرشوهر مادرم خیلی مامانم رو دوست داشت و خانوم بود تصورم راجع به مادر نامزدم هم همینه