2777
2789
خب خیلی خب  توام جوابش بده  وقتی اون رکه توام حرفت جلو خودش بزن نه پش سرش

اینا مثالی بود در جواب حرفتون وگرن من اگه میخاستم جزییات رو بگم همون اول  کامل توضیح میدادم قصد من از این تاپیک چیز دیگ ای بود.. حرف زدن پشت سر نیست

اینا مثالی بود در جواب حرفتون وگرن من اگه میخاستم جزییات رو بگم همون اول  کامل توضیح میدادم قصد ...

ی جور نظر خواهی حالا اگه باعث ناراحتی شما شده اجباری به موندن نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی جور نظر خواهی حالا اگه باعث ناراحتی شما شده اجباری به موندن نیست

نه نیدونی 

مشکل اینه که امثالی مث شماهان که اومدن یه غول از مادرشوهر و خواهر شوهر ساختن

وگرنه اونام کاری به شما ندارن

شما فک میکنید خیلی مهمید که اونا باید بیان برا هر رفتار حرفشون با پسرشون به شما جواب پس بدن

یا حتی اگه ابم میخورن یعنی از رو قصد و مرض بوده

نه نیدونی  مشکل اینه که امثالی مث شماهان که اومدن یه غول از مادرشوهر و خواهر شوهر ساختن وگرنه ...

باشه اصن هرچی تو میگی درسته 😊حالا زیاد حرص نخور عزیزم ما حرف همو نمیفهمیم

نه نیدونی  مشکل اینه که امثالی مث شماهان که اومدن یه غول از مادرشوهر و خواهر شوهر ساختن وگرنه ...

شما دلت از زن داداشت پره دلیل نمیشه همرو یکی ببینی عزیزم یاد بگیر تو موقعیت های مختلف چجوری رفتار کنی 

من مشکل تو رو کامل نخوندم ولی حدس زدم دلت از جای دیگ پره

همينكارو ميكنن هم خودش هم خواهرشوهرم

كلا من برم و نرم مهم نيس براشون

ميرم ميشينم بيكار كمك هم تا جايي ك بشه نميكنم

همون پسره دسو پا بلوريشون سفره بندازه و كمكشون كنه

وقتي من غريبم خونشون منو تحويل نميگيرن از منم توقع نكنن🤐

مادرشوهرم رو چپ و راست میکنم اول فحش رکیک بهش میدم بعد هم تا جون داره میزنمش که دیگه بی ادبی نکنه

یا مکه مکرمه 😶😶😶🤣🤣🤣

خواهرم گناه داره میزنی پیرزن بیچاره رو میکشیا🤣😉

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
ولی من باز کمک میکنم تا جایی که بتونم نمیدونم چرا 

ميل خودته

ولي من لجم ميگيره ازشون

ميرن تو اتاق حرف ميزنن بخدا فوضولم نيستما ولي ي وقت شده منم برم يهويي ميبيني لال شدن همه شون

من مادرشوهرم پسرش و اذیت میکنه من و تحویل میگیره غریب میفته بین ما دو تا شوهرم😁

یکی از فانتزیام این بود که ی روزی ازدواج کنم مادرشوهرم همینجوری باشه ولی همیشه برعکسش اتفاق میفته😂

ميل خودته ولي من لجم ميگيره ازشون ميرن تو اتاق حرف ميزنن بخدا فوضولم نيستما ولي ي وقت شده منم برم ...

عزیزم منم لجم میگیره باید یکم رو اعتماد ب نفسم کار کنم بیشتر هم مامانم تاکید داره که کمک کن رو حرفش نمیتونم حرف بزنم