2777
2789
عنوان

دکتر پوست خوب اصفهان برای زگیل

886 بازدید | 11 پست

دوستان قسمتی از بدنم زگیل زده ومحلش ندادم چند تا شده یکیش درشت و توچشمه وبقیش ریز ریزه و بزووور دیده میشه حتی میترسم خیلی باشه من نبینم،دکتری که دقیق باشه و مجهز و بتونه اوناییم که ریزه ببینه و البته درمان خوب براش بده سراغ دارید؟

من یه دکتر میشناسم نمیدونم برای پوست یانه ولی پوست پسرمنو اون فقط خوب کرد پوستش همش زخم میشد چن تا پنادنوشت خوبه خوب شد درصورتیکه من چن تا دکتر تهرون بردمش خوب نکردن پوست بچمو کجای اصفهانین شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا منم برا دخترم میخام. پیدا کردی ب منم بگو. البته من بردمش کلینیک لیزر مدرن تو چهارباغ بالا ف ...

منو بچه ک بودم دوتازگیل رو دستم داشتم چن سال باهام بودیه بار تویه کتاب خوندم ک سیر باابلیمو بذاری خوب میشه روشم ببندی منم بابام برام همین کاروکردمیسوختا هنوز دردش یادمه ولی صبح ازخاب پاشدم دیدم خبری اززگیل نیست دیگم درنیومد الان پوست دستمم صاف صافه

من یه دکتر میشناسم نمیدونم برای پوست یانه ولی پوست پسرمنو اون فقط خوب کرد پوستش همش زخم میشد چن تا پ ...

سلام یاقوت جان پسرتون زنده باشن ان شاءالله،اگه لطف کنید ادرسشو بدید ممنون میشم. من خود اصفهان هستم

بچه هااگربرای پیسی هم دکتریادارخونه خوب تواصفهان میشناسیدمعرفی کنید🙇🙇

من تعریف داروخانه هاب اصفهان زیادشنیدم برای درمان پیسی

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

ببین شیره انجیر کال رو یعنی از اون قسمت ساقه که از درخت جدا میکنی یه شیره سفید رنگ داره اونو بزن رومحل زگیلت قول نیدم یکی دوروزه شایدم همون روز خوب شه البته اگه کوجیک باشه اگه بزرگم بود چند دفعه تکرار کن شک نکن خوب میشی ان شاء الله 

من شیعم،حیدر آقامه  
ببین شیره انجیر کال رو یعنی از اون قسمت ساقه که از درخت جدا میکنی یه شیره سفید رنگ داره اونو بزن روم ...

ممنونم عزیزدلم ، شما برای چه نوعی از زیگیل استفاده کردید؟

ممنونم عزیزدلم ، شما برای چه نوعی از زیگیل استفاده کردید؟

ببین یکی دو سری گوشه انوشتم یه دونه از این کوجیکا زده بود زدم در عین تعجب همون روز خوب شد

بعد پای دخترم دقیقا بغل پاش قنگ برجسته شده بود بعد روش یه تقطه های کوجیک ریز بود هر کی میدید می گفت مبخچست حتی خواهر شوهر خودمم که پزشکه گفت میخچست یه بسته چسب میخچه زدیم اصلا فرقی نکرد اتفاقا برحسته ترشم کرد که من فکر مردم اصلا داره دیگه میزنه بیرون اما این طور نشد همون طور قلمبه موند بعد دیگه بردیمش پیش متخصص پوست وفته بود این اصلا میخچه نیست زگیله دیگه منم دوباره تز دادم🤭که همون شیره انجیر کال بزنیم یعنی داردشم رفت شوهرم بخره اما پیدا نکرده بود دبگه همون شیره رو زدیم باورت نمیشه تو همون مرحله اول کلی کوچیک شد دوباره زدیم دبگه یه نقطه شده یه بار دیگم بزنیم ان شاءالله کاملا میره البته برا این بزرگ شده بود برا من با همون بار اول رفت

من شیعم،حیدر آقامه