2777
2789
عزیزم این هاله نیستا خط استواس برای خودش مبارکت باشه برو ازمایش فردا

ممنون خانمی 

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته مبارکههه از وقتت گذشته؟

ممنونم عزیزم ایشالا دامن همتون سبزبشه. دیروز موعدم بودکه بی بی چک زدم مثبت شدزودی پررنگ شد زیاداعتماد نکردم امروز صبح دوباره زدم مثبت شد

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
رحمم تیرمیکشید گاهی دردکمر ومعدم درده. من دیروز موعدم بودکه زدم مثبت شدزودی پررنگ شد زیاداعتماد نکرد ...

ممنون عزیزم منم بی بی چکم هاله داشت رفتم آز دادم بتام ۳۳ بود و ۴۸ ساعت بعد شد ۷۱ به نطرتون طبیعیه؟

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
مبارکه عزیزززز .قبل موعد اصلا تست نزدی؟

نه عزیزم. روز موعد صب کردم تا ۱۱شبب دیدم نشدم رفتم بی بی چک گرفتم زدم مثبت شدزودی پررنگ شد زیاداعتماد نکردم صبحدوباره زدم مثبت شد 

مبارک باشه من دو روز قبل موعد بی بی هم هاله داشت یه روز قبل موعد بتام ۳۳ بود 

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
نه عزیزم. روز موعد صب کردم تا ۱۱شبب دیدم نشدم رفتم بی بی چک گرفتم زدم مثبت شدزودی پررنگ شد زیاداعتما ...

اهان.ببخش زیاد سوال کردم میخواستم ببینم اگه قبلش زدی منفی بوده یا هاله دار که شما سر موعد زدی مبارکت باشه به سلامتی ایشاالاه

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖