2777
2789

ایشالا که بارداری ایشالا خدادامنتو سبز کنه...صبح بزن برااطمینان 

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۱موعدم بود همون روز بی بی چک زدم مثبت شدزودی پررنگ شد زیاداعتماد نکردم صبح دوباره زدم مثبت شد خوشحالم خیلی. ایشالا توام باردار باشی. یعنی چندروز مونده به موعدت?

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

من زدم اینطوریه

من زدم اینطوریه

علایم بارداری هم دارید؟ آزمایش دادید؟

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

ان شاالله همونیه ک دلت میخواد😍واسه منم دعا کنید مامان بشم🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
من ۳۱موعدم بود همون روز بی بی چک زدم مثبت شدزودی پررنگ شد زیاداعتماد نکردم صبح دوباره زدم مثبت شد خو ...

مبارکه عزیزززز .قبل موعد اصلا تست نزدی؟

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖
علایم بارداری هم دارید؟ آزمایش دادید؟

رحمم تیرمیکشید گاهی دردکمر ومعدم درده. من دیروز موعدم بودکه زدم مثبت شدزودی پررنگ شد زیاداعتماد نکردم صبح دوباره زدم مثبت شد خوشحالم خیلی. ایشالا بیی چک های شماروببیتم