2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالتون چیه عزیزم

بلوک دو برای خرید آپارتمان خوبه به نظرتون؟!

می‌خوام برای مادرم بگیرم فاز یک و دو هرچی هست شمالی واحد پشت و کوچک ولی بلوک دو خونه بزرگ و ...

راهنمایی میکنی؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بلوک دو برای خرید آپارتمان خوبه به نظرتون؟! می‌خوام برای مادرم بگیرم فاز یک و دو هرچی هست شمالی واح ...

منم شنیدم بلوک خوبه من خواهرم میشینه تو فاز یک البته خونش بزرگه و خوبه ولی برادرشوهرش جدیدا تو بلوک خریده پیش خرید کردن میگن عالیه 

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
منم شنیدم بلوک خوبه من خواهرم میشینه تو فاز یک البته خونش بزرگه و خوبه ولی برادرشوهرش جدیدا تو بلوک ...

متاسفانه قیمتها وحشتناک بالا رفته تو بلوک دو میتونم خونه خوبی پیدا کنم اما نمیدونم چرا از لحاظ لوکیشن به دلم نمیشینه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

متاسفانه قیمتها وحشتناک بالا رفته تو بلوک دو میتونم خونه خوبی پیدا کنم اما نمیدونم چرا از لحاظ لوکیش ...

بله برادرشوهر خواهرم پیش خرید کردن ۲ میلیارد ،الان ۶ تومن فروش میره😐

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
بله برادرشوهر خواهرم پیش خرید کردن ۲ میلیارد ،الان ۶ تومن فروش میره😐

من میرم خونه میبینم وقتی میپسندم طرف ۱۰۰ می‌ذاره روش فکر کن

متاسفانه کشور رو هواست

خود مردم بردنش روهوا متاسفانه و حکومت هم نظارت نداره

بلوک دو برای خرید آپارتمان خوبه به نظرتون؟! می‌خوام برای مادرم بگیرم فاز یک و دو هرچی هست شمالی واح ...

منظورت  فلکه  ها  هست؟  تو  فلکه  ها  هر چی  بالا  تر  بری  گرونتر  هست  ولی  کلا  گوهردشت  خیلی  خوبه دسترسیش  خوبه  برای  خرید  و  همه  چیز

منظورت  فلکه  ها  هست؟  تو  فلکه  ها  هر چی  بالا  تر & ...

نه فلکه ها که فاز یک محسوب میشه منظورم بلوک هاست سمت فاز سه