2777
2789
عنوان

کاش میتونستم خدارو ببینم

162 بازدید | 14 پست

خیلی دلم پره خیلی زیاد در حدی که جلوی گریمو بزور میگیرم کافیه یجا تنها باشم و بمیرم از گریه

کاش میتونستم خدارو ببینم کاش میتونستم بغلش کنم کاش میتونستم باهاش رو در رو حذف بزنم کاش موقعی ای که انقد قسمش میدم سکوت نکنه کاش فقط یکبار جوابمو بده ینی آنقدر از من بدش میاد؟هرچی دستو پا میزنم فقط فرو میرم تو لجن اگه خونه پدرمم نباشه جایی رو ندارم برم

خیلی خستم خیلی زیاد از خودکشی ام میترسم

نمیدونم چه حکمتی تو بدبخت شدن منه خدایا خواهش میکنم دستمو بگیر تو سن الآنم نباید دغدغه خراب شدن زندگی خودم مادرم و خواهرم رو داشته باشم خدایا التماست میکنم به هرچی که برات عزیزه قسمت میدم

دارم از درد و رنج زیاد سر میشم دارم کم میارم نابود میشم

خانومها شاید شما از من بخدا نزدیکترین میشه نفری یه سوره هرچی که بلدین برام بخونین محتاجم حتی به یه نیم نگاه خدا الان که اینارو مینویسم بزور جلو اشکامو گرفتم چون پدرم و خواهرم اینجان خدایا ترو به هرچی کودک و طفل معصومه قسم یا نجاتم بده یا جونمو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای زندگیت بجنگ

این دنیا برای جنگیدنه هر آدمی تو زندگیش بدبختی داره..

هر چقدر دوست داری بشین شب گریه کن برای کسی ، گریه یا درد تو اهمیت نداره

اما باید بدونی صبحش باید شجاعانه با زندگیت برخورد کنی ، اگر ضعیف بشی دردات بیشتر میشع ، خدا هممون رو میبینه اما ایفا کننده نقش خود ماییم اگر شجاع باشیم خداهم بهمون کمک میکنه

پس هیچوقت ناامید نشو آبجی من

نمیخوام ناامیدت کنم ولی نه قسم بده ن گریه اون هییبچ کاری میکنه ، خودت باید مشکلات تو حل کنی اگه قرار ...

مشکلاتم دست من نیست خواهر گلم

به پای شوهرم افتادم ولی خونه نمیگیره که از مادر شوهرم جدا شم

این دست منه بنظرت؟

برای زندگیت بجنگ این دنیا برای جنگیدنه هر آدمی تو زندگیش بدبختی داره.. هر چقدر دوست داری بشین شب گری ...

دلم برای دخترم میسوزه براش مادر خوبی نیستم ینی مادر خوبی نداشتم که مادر خوبی باشم

دلم برای دخترم میسوزه براش مادر خوبی نیستم ینی مادر خوبی نداشتم که مادر خوبی باشم

من حقیقتا داستان زندگیتو نمیدونم ، اما خب اینقدر زرنگ باید باشی با یکسری موقعیت های طاقت فرسا روبرو بشی

نفس عمیق بکشو راحت باش

هیچیشون نمیشه.خدا با آدمای بد کاری نداره

نمیدونم اگه منم بچمو بدم به شوهرم که با خانواده وحشیش زندگی کنن خودم آسو پاس که ندونم خرجم از کجا در بیاد و تهشم که میترسم یه آدم کثافط بشم خدا راضیه؟

مشکلاتم دست من نیست خواهر گلمبه پای شوهرم افتادم ولی خونه نمیگیره که از مادر شوهرم جدا شماین دست منه ...

اره دست خودت نیس مثل اینکه خدا کلا با جنس زن مشکل داره هر چی درد و مرض و مشکله برا زناست