2777
2789

راجبه تحليل آماريش  ميتوني راهنمايي كني؟!

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشتتون چیه؟  

مديريت. گرايششو ديگه نميخوام بگم

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 

تحلیل امار بر اساس متد ای پی ای تو بخش چهارم گنجانده میشه برای اکثر تحقیقاتی که تو ایران هستش بیشتر دو بخش استنباطی و توصیفی هست .توصیف به روشی گفته میشه که برا خلاصه کردن اطلاعات بدست امده از تحقیق استفاده میشه و اصولا  در قالب جداول و نمودارها و تصویر ارائه میشه این بخش اغلب در قالب آمار توصیفی هستش و شاخص هایی مثل گرایش مرکزی که شامل میانگین مد میانه یا پراکندگی از جمله دامنه تغیرات، واریانس  چارک بندی کشیدگی و چولگی هستش. آمار استنباطی همون تعمیم پذیری هستش یعنی نتایجی که در بخش توصیفی  به دست اوردی به پرسش و فرضیه تحقیق تعمیم میدی و فرضیه رو رد یا تایید میکنی ... اصولا در این فصل ابتدا خلاصه ای از فصل بیان دوباره مسئله مطرح کردن پرسش و فرضه تحقیق، اطلاعات استنباطی که همون جداول و نمودار و تصویر زیر هر کدوم از جدولها به بحث خلاصه وار بعد آمار استنباطی و پرسش و فرضیه ها و تعمیم دادن آن به اطلاعات آمار توصیفی و یه بحث خلاصه وار اورده میشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
تحلیل امار بر اساس متد ای پی ای تو بخش چهارم گنجانده میشه برای اکثر تحقیقاتی که تو ایران هستش بیشتر ...

خيلي ممنون زحمت كشيدي برام تايپ كردي. ولي من سوالام يكم ريزتره. تقريباهمه دوستام  تحليل آماري رو دادن بيرون. حتي استادام  همينو ميكن. كلا راهنمااي نميكنن. ميخوام ببينم خودم ميتونم با اس پي اس اس كار كنم اصلا؟كجا  ميتونم آموزشش رو پيدا كنم؟از نت و اينا. جايي ر ميشناسين بگو بي زحمت. البته خودم يه چي هايي پيدا كردم درحال يادگيريم. داده هاي پرسشنامه رو نميدونم حالا چطور وارد نرافزار كنم!

خيلي ممنون زحمت كشيدي برام تايپ كردي. ولي من سوالام يكم ريزتره. تقريباهمه دوستام  تحليل آماري ر ...

عزیزم درستش همینه که یه جای کار بلد بدی کار با اس پی اس اس زمانبره یعنی اطلاعاتو یه دونه غلط وارد کنی اشتباه میشه ولی بعضی رشته ها این واحدو پاس میکنن من خودم دادم بیرون چون هیچ  آموزشی در این زمینه ندیدیم چون رشته ام هم زبان هستش با مال شما خیلی فرق داره 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خيلي ممنون زحمت كشيدي برام تايپ كردي. ولي من سوالام يكم ريزتره. تقريباهمه دوستام  تحليل آماري ر ...

منم میخوام یاد بگیرم دوست دارم بزنم خط پایان نامه نوشتن ولی فعلا شروع نکردم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
عزیزم درستش همینه که یه جای کار بلد بدی کار با اس پی اس اس زمانبره یعنی اطلاعاتو یه دونه غلط وارد کن ...

خيلي ممنون عزيزم. حالا ك دارم آزمون وخطا ميكنم. ميخوام خودم كار كنم. يعني داده ها رو بتوني درس وارد كني بقيش فك كنم شدنيه. البته جامعه آماري منم زياد نيس

خيلي ممنون عزيزم. حالا ك دارم آزمون وخطا ميكنم. ميخوام خودم كار كنم. يعني داده ها رو بتوني درس وارد ...

اگه شیوه کارت اصولی باشه و بتوننی وارد کنی مشکل پیش نمیاد اصولا خودش نتایج تجزیه رو برات میاره فقط میمونه ببرسی کنی و یسری مطالب جزئی  بهش اضافه کنی 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خيلي ممنون عزيزم. حالا ك دارم آزمون وخطا ميكنم. ميخوام خودم كار كنم. يعني داده ها رو بتوني درس وارد ...

من اطلاعاتمو خودم تو جدول اکسل ریختم و دادم تجزیه کردن فقط با این نرم افزار کار نکردم و کارشو هم ندیدم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
منم میخوام یاد بگیرم دوست دارم بزنم خط پایان نامه نوشتن ولی فعلا شروع نکردم 

من هميشه برام سواله اوناييكه كارشون اينه درسته كارشون يا نه!!!ميدوني خب اصولا دانشجوها خودشون بايد زحمت بكشن كار كنن حتي تحليل آماري هم استادا يكم راهنمايي كنن اون مسير رو بدونه  دانشجو ميتونه خودش كار كنه. اينجوري هم استادا تنبل ميشن هم دانشجو. همم ك بار علمي صفر. منكه خودم دلم نيومد. البته خب راهنمايي نباشه واقعا خيلي سخت ميشه. البته تحليل باز يكم تخصصيه باز قابل قبوله

اگه شیوه کارت اصولی باشه و بتوننی وارد کنی مشکل پیش نمیاد اصولا خودش نتایج تجزیه رو برات میاره فقط م ...

🌷🙏

من اطلاعاتمو خودم تو جدول اکسل ریختم و دادم تجزیه کردن فقط با این نرم افزار کار نکردم و کارشو هم ندی ...

آهان. من ميخواستم همين مستقيم بزنم ب اس پي اس اس. برا اكسل راحته؟اونموقع بايد يبارم برم سراغ يادآوري اكسل