2777
2789
من هميشه برام سواله اوناييكه كارشون اينه درسته كارشون يا نه!!!ميدوني خب اصولا دانشجوها خودشون بايد ز ...

متاسفانه خود استادها تبلیغ میکنن که بدین بیرون ولی خیلی خوبه یاد بگیری و خودت کارتو انجام بدی ... اونایی که اینکارو میکنن هم واقعا تسلط کافی ندارن من خودم برا مال خودم چند تا ایراد پیدا کردم و بعدش هم اونا برا تجزیه تحلیل روش کارتو میخوان یعنی رسما فصل ۳ و ۴ و ۵ تو دارن میریزن آرشیوشون و برا کسای دیگه پیشنها  میکنن

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
آهان. من ميخواستم همين مستقيم بزنم ب اس پي اس اس. برا اكسل راحته؟اونموقع بايد يبارم برم سراغ يادآوري ...

اطلاعاتتو تو جدول اکسل میریزی بعد میدی اس پی اس اس که تجزیه و تحلیلش کنه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه خود استادها تبلیغ میکنن که بدین بیرون ولی خیلی خوبه یاد بگیری و خودت کارتو انجام بدی ... او ...

درسته. استاد ما كه غير مستقيم يجايي رو ك قبول داش معرفي كرد. الان همه دفاع ميكنن من موندم. راستي از قيمت حدودي تحليل خبر دارين؟

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
اطلاعاتتو تو جدول اکسل میریزی بعد میدی اس پی اس اس که تجزیه و تحلیلش کنه 

خب مگه اكسل هم دونه دونه پرسشنامه ها رو با تك تك سوالا وارد نميكني؟اون زمانبر نيس؟!

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
درسته. استاد ما كه غير مستقيم يجايي رو ك قبول داش معرفي كرد. الان همه دفاع ميكنن من موندم. راستي از ...

بستگی به تعداد نمودارها و جداول داره از ۱۵۰ بگیر تا ۴۰۰ یا ۵۰۰

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خب مگه اكسل هم دونه دونه پرسشنامه ها رو با تك تك سوالا وارد نميكني؟اون زمانبر نيس؟!

دقیقا مثلا برا یسری تست هام ۰ پاسخ نداده ۱ پاسخ غلط و ۲ پاسخ صحزح وارد کردم بعد ۴۰ تا سوال بود و ۶۰ شرکت کننده بایستی با دقت وارد کنی 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
بستگی به تعداد نمودارها و جداول داره از ۱۵۰ بگیر تا ۴۰۰ یا ۵۰۰

والا ٥٠٠كمترين قيمتي بوده ك من شنيدم برا دوستان. تا ٥٠٠ام راضي بودم. ولي خيلي بيشتر ميگفتن مخصوصا ايني ك استاد قبول دارم. يك ميليون  اينا

دقیقا مثلا برا یسری تست هام ۰ پاسخ نداده ۱ پاسخ غلط و ۲ پاسخ صحزح وارد کردم بعد ۴۰ تا سوال بود و ۶۰ ...

دستتون درد نكنه. زياد سوال كردم ببخشيد

والا ٥٠٠كمترين قيمتي بوده ك من شنيدم برا دوستان. تا ٥٠٠ام راضي بودم. ولي خيلي بيشتر ميگفتن مخصوصا اي ...

حتما فرق داره برا رشته های انسانی تا این حدودها  هستش حالا شاید شهر به  شهر هم فرق داشته باشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
حتما فرق داره برا رشته های انسانی تا این حدودها  هستش حالا شاید شهر به  شهر هم فرق داشته ب ...

ممنونم🌷

اختیار دارید عزیزم خوشحال شدم 😘

🌷🙏

سلام خوبی؟تو تاپیک جذب کامنتت رو دیدم گفتی ساب خریدی و راضی بودی،میشه بگی از کجا خریدی؟بعد واقعا تاثیر داشته یعنی عکس گرفتی یا اطرافیان بهت گفتن،یا فقط خودت تاثیرشو حس کردی؟

سلام خوبی؟تو تاپیک جذب کامنتت رو دیدم گفتی ساب خریدی و راضی بودی،میشه بگی از کجا خریدی؟بعد واقعا تاث ...

من از یه خانمی خریدم که چند نفری از کاراش میگفتن خیلی اثربخش بود خیلی راضی بودم و هستم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣