brnjgosht مدیر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1338 عنوان ساکشن | مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 40 پست کیا تاحالا با ساکشن سقط کردن چجوریه؟؟؟؟ معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد 1399/04/02 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
brnjgosht مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1338 عزيزم رفتي؟ سلام خوبید..اره امروز صبح رفتم .. حرف شمارو یادم اومد وقتی گفتین انگار با نی داری ته لیوان و میکیشی اخه با این سورنگای بزرگ داشتن خالیش میکردن واسه همین اینجوری بود والا چی بگم درد داشت ولی ن اونقد که بشه تحمل نکرد معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد
brnjgosht مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1338 میاین دوس شیم دوست نینی سایتی؟چند سالتونه اهل کجایین ؟؟من اسمم سحر متولد 74 اهل مهاباد کورد هستم معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد
brnjgosht مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1338 خانومی نیستین ..امروز خیلی خستم همه عضله هام گرفتن معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد
مانياجووون عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 سلام خوبید..اره امروز صبح رفتم .. حرف شمارو یادم اومد وقتی گفتین انگار با نی داری ته لیوان و میکیشی ... سلام عزيز دلم خب ديگه راحت شدي ولي از اين به بعد خيلي حراقب بارداري باش كه ناخواسته پيش نياداره يكم درد داره ديگه به هر حال سقطهچقد طول كشيد؟ دارو چيا بهت داده؟ هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
مانياجووون عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 میاین دوس شیم دوست نینی سایتی؟چند سالتونه اهل کجایین ؟؟من اسمم سحر متولد 74 اهل مهاباد کورد هس ... اره عزيزم چرا كه نهمن مهسا هستم ٧٢ تهران زندگي ميكنم ولي مجردي كرج بودم هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
مانياجووون عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 خانومی نیستین ..امروز خیلی خستم همه عضله هام گرفتن عزيزم آخيخودتو خيلي تقويت كن به من گفت آويشن و پونه كوهي دم كنم تا ١٠ روز بخورم هم واسه دفع بقايا هم واسه عفونت خوبهتوام بخور هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
مانياجووون عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 قرص تقويتي بگير بخورمولتي ويتامينكلسيم اهنبيوتين هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
brnjgosht مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1338 سلام ..خوشبختم ..قرص اهن داده ..واسه عفونتم همینطور ..یه دونه دیگم بود اونو اسمشو یادم رفته ...گف هروقت درد داشتی مسکن مصرف کن بعد یه هفته دیگم سونو بگیر بیا بیبینم .. معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد
brnjgosht مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1338 شمام بعدش خونریزی داشتی من از دیروز خون دارم ..راستی یه سوال ؟تاکی نباید نزدیکی داشته باشی و کی شروع به مصرف قرصام کنم منظورم قرص جلوگیری معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد
iamthemoon عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 410 عزیزم میشه اسم دکترتو بگی ؟! کدوم شهری 😔چرا قبلش از قرص استفاده نکردی ؟
brnjgosht مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1338 عزیزم میشه اسم دکترتو بگی ؟! کدوم شهری 😔 چرا قبلش از قرص استفاده نکردی ؟ سلام خوبین..من مهاباد..نامرتب مصرف کردم قرصامو واس همین اینجوری شد.. معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد