2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه هفتست اصلا حالم خرابه از وقتی تستم مثبت شده خدا کنه فردا تموم شه راحت شم هرچند گناه داره ولی با این وضع اقتصادی و یه بچه کوچیک واقعا سخته وگرنه هیچوقت همچین کاریو نمیکردم

معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد  
یه هفتست اصلا حالم خرابه از وقتی تستم مثبت شده خدا کنه فردا تموم شه راحت شم هرچند گناه داره ولی با ا ...

درك ميكنم 😢 از اين به بعد خيلب مراقب باش كه باردار نشي كه اينطوري بشه

ايشالا خدا مارو ببخشه

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
اصلا نترس چيز وحشتناكي نيست فقط ٥ دقيقه درد داري دقيقا مثل پريود يكم بيشتر بعدشم انگار نه انگار را ...

انشالله که خدا بهم رحم کنه 

درك ميكنم 😢 از اين به بعد خيلب مراقب باش كه باردار نشي كه اينطوري بشه ايشالا خدا مارو ببخشه

شما واسه چی سقط کردین 

شما واسه چی سقط کردین 

من بچه به اون زودي نميخواستم با شوهرمم شرط كرده بودم و قبول كرده بود

برعكس من شوهرم دوس داشت زودتر حامله بشم واسه همين بدون هماهنگي باردار شدم ولي خب هم شوك بودم هم خوشحال 

راستش از همينجا دعواي من و شوهرم شروع شد داستانش طولانيه

هر رور بهم گير ميداد كه چرا تا ظهر خوابي بچه بياد ميخواي اينجوري مادري كني و از اين قبيل حرفا

به روز دعوامون شد فيزيكي هلم داد

فرداش كه رفت سر كار اسبابمو جمع كردم بدون اينكه به كسي بگم رفتم پيش دكتر و ساكشن كردم

و گفتم طلاق ميگيرم

هرچند كه آشتي كرديم و خيلي ناراحتم

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...