2777
2789
عزيزم رفتي؟

سلام خوبید..اره امروز صبح رفتم .. حرف شمارو یادم اومد وقتی گفتین انگار با نی داری ته لیوان و میکیشی اخه با این سورنگای بزرگ داشتن خالیش میکردن واسه همین اینجوری بود والا چی بگم درد داشت ولی ن اونقد که بشه تحمل نکرد 

معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خوبید..اره امروز صبح رفتم .. حرف شمارو یادم اومد وقتی گفتین انگار با نی داری ته لیوان و میکیشی ...

سلام عزيز دلم خب ديگه راحت شدي 

ولي از اين به بعد خيلي حراقب بارداري باش كه ناخواسته پيش نياد

اره يكم درد داره ديگه به هر حال سقطه

چقد طول كشيد؟ دارو چيا بهت داده؟

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
میاین دوس شیم دوست نینی سایتی؟چند سالتونه اهل کجایین ؟؟من اسمم سحر متولد 74 اهل مهاباد  کورد هس ...

اره عزيزم چرا كه نه

من مهسا هستم ٧٢ تهران زندگي ميكنم 

ولي مجردي كرج بودم

خانومی نیستین ..امروز خیلی خستم همه عضله هام گرفتن 

عزيزم آخي

خودتو خيلي تقويت كن 

به من گفت آويشن و پونه كوهي دم كنم تا ١٠ روز بخورم هم واسه دفع بقايا هم واسه عفونت خوبه

توام بخور

سلام ..خوشبختم ..قرص اهن داده ..واسه عفونتم  همینطور ..یه دونه دیگم بود اونو اسمشو یادم رفته ...گف هروقت درد داشتی مسکن مصرف کن بعد یه هفته دیگم سونو بگیر بیا بیبینم ..

شمام بعدش خونریزی داشتی من از دیروز خون دارم ..راستی یه سوال ؟تاکی نباید نزدیکی داشته باشی و کی شروع به مصرف قرصام کنم منظورم قرص جلوگیری

عزیزم میشه اسم دکترتو بگی ؟! کدوم شهری 😔 چرا قبلش از قرص استفاده نکردی ؟

سلام خوبین..من مهاباد..نامرتب مصرف کردم قرصامو واس همین اینجوری شد..