2777
2789

پسرم امروز یکم خودش خیس کرد .بردمش دستشویی . .جلوی لباسشم پایین   شستم و آوردمش ک لباساش تنش کنم ..بعد رفتم لباساش بیارم .وآیساده بود ..لباساش ک آوردم دیدم نگاه آلتش کردو ی نگاه ب من ..زیر پاش چند قطره خیس بود ..نمیدونم جیش کرده زیر پاش ..یا خیسی بخاطر لباسش بوده و ریخته رو فرش 

میگم شاید چند قطره جیش کرده و نجس شده  بخاطر همین نگاه میکرد 

..مطمئن نیستم و ندیدم جیش کنه نجس نیست ؟

اگه جیش کرده باشه چی .

فقط خدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه جا پاکه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اگر مطمئن نیستی پاکه عزیزم

درک میکنم اصلا هم حرفهایی که میگن سخت نگیر رو قبول ندارم

آدم یا اعتقاد داره یا نداره دیگه، اگر داره باید درست و حسابی رفتار کنه.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹