تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهشا از فرصتات استفاده کن ب بطلالت نگذرون.. حتی شده ب صورت مجازی مثلا زبان انگلیسی یاد بگیر.... ی کار مفید حتما انجام بده.. نذار حسرت و افسوس شه برات
خب وقنی شما رشته ای ک دوس داری قبول میشی سال اول معلومه پشت کنکور موندن اشتباهه اصا چرا بمونه ادم :/ ...
به شرطی که آدم موقع انتخاب رشته، چیزی که تو رویاهاش هست رو انتخاب نکنه. واقع بین باشه. تو فامیل داشتیم دختره با 25 در صد سهمیه جانبازی باباش و سهمیه منطقه دو، شد 2000.می گفت من فقط پزشکی تهران میخوام یا شیراز😐کیو دیدی با دو هزار پزشکی تهران بیاره. شهرستان هم قبول نمی شد. هر چی گفتن برو پیراپزشکی، زیر بار نرفت. حالا هم داره رشته ای میخونه که سال اول قبول می شد