2789
عنوان

۱۹ سالت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 127 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من اصلا پشت کنکور نموندم

۸۹ من ۱۸ سالم بود دانشگاه غیرانتفاعی مهندسی قبول شدم رفتم

۹۳ تابستون درسم تموم شد بلافاصله مهر رفتم دانشگاه ازاد کارشناسی مدیریت مالی

۶ترمه تموم شد

۹۶ بازم بلافاصله رفتم ارشد آزاد

۹۸ هم دکتری قبول شدم آزاد

مهر امسالم میخوام برم آزاد بطور همزمان مترجمی زبان بخونم کارشناسی 

هدفم هم پژوهشگر و هیئت علمی دانشگاه شدنه

خواستم بگم اگه برگردم عقب باز هم هرگز پشت کنکور نمیمونم

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰
از رشتتون راضی هسین ؟  گاهی اخه ادم ب رشته اش قانع نیس و عذاب موندن تو یه رشته با سطحی ک نمیخا ...

من عاشق رشته م هستم. با تمام علاقه م انتخابش کردم، اگه غیر از این بود حتما یکبار دیگه کنکور میدادم

پشت کنکور موندن ریسک بزرگیه. تعداد کمی از افراد هستن که سال بعد رتبه بهتری نسبت به سال اول میارن

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

19 سالگی که دیره اما من اگر عقل الانمو دوم دبیرستان داشتم از همون سال دوم شروع می کردم به تست زدن تا سال کنکور هم زحمت خودم کم باشه هم نتیجه بهتر بگیرم و دانشگاه دولتی شهر خودم قبول بشم

فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم یه مدت برم جایی شنیون کار کنم بعد.

شهریه‌ای نداره

همزمان دوتا شینیون انجام بده شهریه‌ت رو میتونی تهیه کنی

مهر بر اساس سوابق تحصیلی شرکت کن

اشتباه نکن عزیزم

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰
من اصلا پشت کنکور نموندم ۸۹ من ۱۸ سالم بود دانشگاه غیرانتفاعی مهندسی قبول شدم رفتم ۹۳ تابستون درسم ...

اا چه جالب منم 89 کنکور کارشناسی دادم و رفتم غیرانتفاعی مهندسی 

معلومه که خیلی به تحصیل علاقه مندید 😊👌

چرا همه از پشت کنکور بودن ناراضین

چون از ی جایی به بعد کم میاری. همش درسای تکراری که قبلا اونا رو خوندی. قبلا میرفتی مدرسه، حال و هوات تازه می شد، ولی اون موقع همش تو خونه یا کتابخونه. 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
من عاشق رشته م هستم. با تمام علاقه م انتخابش کردم، اگه غیر از این بود حتما یکبار دیگه کنکور میدادم ...

خب وقنی شما رشته ای ک دوس داری قبول میشی سال اول معلومه پشت کنکور موندن اشتباهه اصا چرا بمونه ادم :/ 

پشت کنکور قاعدتا برا کسیه ک رشته ای ک میخادو نمیتونه قبول شه 

اصلا امسال من رقابتی تو مدرسمون حس نکردم 

دگ ببین تنها باشی چی میشه

بنظرم این دوماهو تلاشتو بکن بفکر سال دگ نباش

من تلاش کردم سال اول تست کم زدم 

پرستاری ازاد هم اوردم پشیمونم نرفتم

شهریه‌ای نداره همزمان دوتا شینیون انجام بده شهریه‌ت رو میتونی تهیه کنی مهر بر اساس سوابق تحصیلی شر ...

بهش فکر میکنم مرسی که گفتی

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                
چرا؟ الان چیکار میکنی؟

الان رفتم دانشگاه ازاد اموزش ابتدایی میخونم الان ترم دو ام خدا بخواد کرونا بره میتونم از مهرماه برم تو مدرسه غیرانتفاعی کار کنم... اگه اون یه سال ک پشت کنکور بودم کامپیوتر حرفه ای یادمیگرفتم بورس حرفه ای یاد میگیرفتم و همین رشته رو پارسال میرفتم چند هیچ جلو بودم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»