2789
عنوان

۱۹ سالت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 127 پست
اشتباه پشت کنکور موندن معجزه نمیکنه اگر سال اول به هرررر دلیل نتونستید اونجور که دلتون میخواد درس ...

دقیقااااااا. گل گفتی. چند سال پشت کنکور موندن اراده فولادین میخواد

خدا رو شکر میکنم که به حرف مامان و بابام گوش کردم و پشت کنکور نموندم، چون دیدم چقدر دوستام اذیت شدم و میشن

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسته اس اخه😭 همش زنگ میزنم میگن معلوم نیس کی باز بشه

بهانه نگیر نیمه شب درس بخون یا صبح زود بلند شو بخون.

پشیمون میشیااااا

ببین کی بهت گفتم

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
من بهتر از پارسالم درس خوندم با اینکه خیلی پراکنده خوندم فقط نتونستم پیوسته بخونم

دقیقا اصل داستان همین پیوسته بودنه

اینکه امروز جو گیر بشی ۱۶ ساعت بخونی فردا خسته بشی بزنی زیر همه چی و پسفردا دوباره جو بگیرتت و ... این انگیزه نیست

چون هدفت مشخص نیست

چیزی که ازش دم میزنی صرفا در حد یه آرزو و فانتزیه ولی هنوز به مرحله ای نرسیده که واست هدف باشه

دقیقااااااا. گل گفتی. چند سال پشت کنکور موندن اراده فولادین میخواد خدا رو شکر میکنم که به حرف مامان ...

از رشتتون راضی هسین ؟ 

گاهی اخه ادم ب رشته اش قانع نیس و عذاب موندن تو یه رشته با سطحی ک نمیخاد بیش از عذاب پشت کنکوره  

من خیلی دیدم وسط دانشگاه انصراف میدن دوباره میخونن 

منم پشت کنکور ارشد موندم پارسالم رتبه ام دو رقمی شده بود اما به خاطر اینکه دانشگاه خوب و شهر خودم می خواستم ، شهرستان نزدم و موندم واسه امسال 

قبول دارم سخته دو سال در جا بزنی اما به روزی فک کن که سایت سازمان سنجش رو باز می کنی و نتیجه دلخواهت رو می بینی 

من 20 سالمه پارسال رفتم ارایشگری میگم کاش از چن سال پیش میرفتم دیره الان    

برو کاردانی گریم بگیر دانشگاه آزاد

دوستم رفت الان میلیونی پول پارو میکنه

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰

پارسال بود ک پشت کنکور بودم و الان ب شددددت پشیموونممم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
برو کاردانی گریم بگیر دانشگاه آزاد دوستم رفت الان میلیونی پول پارو میکنه

فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم یه مدت برم جایی شنیون کار کنم بعد.

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!