2777
2789
عنوان

کارتوخونه

749 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها.من دنبال یه کاری ام که بتونم توخونه اینترنتی انجام بدم وپول درارم.شهرستانم.شما کاری سراغ دارین ک بشه توخونه درامدزایی کرد؟

میشه واسه خونه دارشدنم ویه شغل واسه شوهرم دعاکنید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوخت تک لباس درآمدش سر به فلک می کشه و تو خونه هم می شه انجام داد و بزاری توی یه برنامه ای جایی بعد اینقدر سریع ازت می خرن که نگو

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤
دوخت تک لباس درآمدش سر به فلک می کشه و تو خونه هم می شه انجام داد و بزاری توی یه برنامه ای جایی بعد ...

سلام ،ببخشید میشه توضیح بدین چیه؟

در وجود من هزاران زن زندگی میکند،یکی شعر می گوید،یکی روزنامه می خواند،یکی غذا می پزد،یکی موهایش را میبافد،یکی دموکرات است آن یکی دیکتاتور؛ اما میان آنها زنی هست که دیگر به آینه نگاه نمی کند،او بازمانده ی هجوم ندیدن هاست❣ 
سلام ،ببخشید میشه توضیح بدین چیه؟

ببین دوخت لباس هستش که یه لباس می دوزی با یکسری زیبایی های خاص و زیبا که اون لباس خییلی زیبا می شه بهش می گن دوخت تک لباس و قیمت هر لباس فک کنم الان رو دوتومن باشه حالا یا کمتر یا بیشتر

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤

خانما یکی تون لطف میکنه برام یه تاپیک بزنه 

امروز شش تا زدم دیگه نمیتونم 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 
ببین دوخت لباس هستش که یه لباس می دوزی با یکسری زیبایی های خاص و زیبا که اون لباس خییلی زیبا می شه ب ...

خیاطی باید بلد باشی دیگ

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌