روزی چقدر زمان میتونی بزاری و درامدت برای یک ماه دوست داری چقدر باشه
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
من اومدم خونه بابام میخوام فعلا برنگردم که شوهرم تنبیه بشه
ولی میترسم به دوریم عادت کنه
بنظرتون چکار کنم که دوریم براش عادی نشه
ممنووووونم گلم 🙏🙏
برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین
خودتون انجام میدین؟ خب اگه تو برنامه ای جایی برا فروش گذاشتین بگو برم ببینم
خودم انجام نمی دم و درحال آموزشم یکی از استادام انجام می دادبه منم گفت تو هم انجام بده چون کارت خوبه ولی یه نمونه کارشون دست من تو محل کارم هستش الان در دسترسم نیس شرمنده
[QUOTE=142361615]ببین دوخت لباس هستش که یه لباس می دوزی با یکسری زیبایی های خاص و زیبا که اون لباس خییلی زیبا می شه ب ...[/QUOTEممنون پس اول باید یه خیاط حرفه ای باشی
در وجود من هزاران زن زندگی میکند،یکی شعر می گوید،یکی روزنامه می خواند،یکی غذا می پزد،یکی موهایش را میبافد،یکی دموکرات است آن یکی دیکتاتور؛ اما میان آنها زنی هست که دیگر به آینه نگاه نمی کند،او بازمانده ی هجوم ندیدن هاست❣