2821
2789
عنوان

رنگ موی N4

| مشاهده متن کامل بحث + 25116 بازدید | 22 پست
آره میخام خیلی تیره بشه... شما امتحان کردی زشته ینی؟ بنظرت چ رنگی قشنگه

بله گذاشتم تقریبا مشکیه...بعد از چند وقت که شستی یه کوچولو روشنتر میشه 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
 شکلاتی قشنگه؟ تاحالا نزاشتم؟ عروسی داداشمم شنبست

آره قشنگه ولی خب قرمزی داره البته سری n هم قرمزی داره  اگه میخوای سری n بزنی یه نخود واریاسیون آبی بزن قرمزیشو بگیره البته اگه قرمزی دوست نداری به نظرم شماره ۵ بزنی بهتره ۴ دیگه خیلی تیرس

این نیز بگذرد...                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم سلیقه ات با من جوره یا نه میگم اگه دوست داشتی بزن  هرچقدر N4 ریختی، با یک چهارمش دودی ...

ممنونم عزیزم همین کارو میکنم 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

مبارکت باشه  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اگر موهات از سر شونه پایینتره  از هرکدوم واریاسیون ها ۴سانت بریزی بهتره و برق قشنگتری میده.

موفق باشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگر موهات از سر شونه پایینتره  از هرکدوم واریاسیون ها ۴سانت بریزی بهتره و برق قشنگتری میده. مو ...

ممنونم عزیزم باشه. 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792