2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا ک نمیشی پریود .مطمئن باش وقتی ک فکرشم نمیکنی .من این ماه داشتم وسیله هامو جم میکردم برا اسباب ...

خوش به سعادتت به خاطر موهبت مادر شدن... الهی که به سلامتی بغلش کنی و تو دامنت یه انسان بزرگ تربیت شه. یه نور چشم برای شما و تمام جهانیان... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
خدا بهت ببخشش😍😍 ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری 

ممنون خانومی .مرسی 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
حس خیلی شیرینیه .ایشا....همه تجربش کنن منم ی فرشته تو دلم دارم

خدا برا نگهش داره .اره الهییی آمین

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
خوش به سعادتت به خاطر موهبت مادر شدن... الهی که به سلامتی بغلش کنی و تو دامنت یه انسان بزرگ تربیت شه ...

ممنون عزیزم از لطفت‌.الهییی همه لذتشو بِچشن.خدا جواب تمام منتظرارو بده الهییی .

غیر طبیعیه دکتر گفته یا سقط میشه یا خارج رحمیه😔😔😭

برا خدا کاری نداره .تا خودشم نخاد هیچ اتفاقی نمیافته.ایشالا ک صحیحو سالم

مبارکه عزیزم التماس دعای فراوون

ممنون عزیزم .الهی الهییییی ک ب زودی زود تمام منتظرا چشمشون روشن شه