انگاری باورم نمیشد ک مثبت شده صدتا زدم تا پرنگ شدنشو مطمئن بشم .این لحظه رو برا همتون آرزو مندم .
میشه برای موندن نینیم صلوات بفرستین
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم .به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم .... دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
مبارکت باشه عزیز دلم... خوش به حالت... کاش منم ببینم
ایشالا ب زودی زود خبرشو بدی
ممنون عزیزم .ایشالا ک خدا خودش ب صلاحت باشه دامنتو سبز میکنه ب زودی
اگه مامان شم فکر کنم خودمم باورم نشه. اخه از بس هر سیکل پریود شدم...
خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی
الهی شکرررررر مبارکههههه😍😍😍 هروقت بی بی چک مثبت میبینمخداروشکر میکنم که یکی دیگه از منتظرا، انتظ ...
مرسی عزیزم .اره واقعا من ک دق کردم .۶ ساله منتظر نینیم .۲ تا سقط
دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷
دعا کن این دوره پریود نشم... اگه مامان شم فکر کنم خودمم باورم نشه. اخه از بس هر سیکل پریود شد ...
ایشالا ک نمیشی پریود .مطمئن باش وقتی ک فکرشم نمیکنی .من این ماه داشتم وسیله هامو جم میکردم برا اسبابکشی اصلا ب بارداری زیاد فک نمیکردم .دیروزم اسبابکشیم بود پس مطمئن باش خدا خودش ب موقعش بهت میده