2777
2789
نفروش دیگه نمیتونی بخری من فروختم عین چی پشیمونم الان حتی یک‌گوشواره هم ندارم درسته زمین خریدم چن بر ...

کاش من زمین داشتم،هرچی به شوهرم میگم طلاهامو بفروش برام بده آپارتمانی چیزی، زیر بار نمیره،طلا بالاخره میخری،غصه نخور

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نقره رومیشه با اب طلا کاری کرد رنگش زودنمیره

من خودمم میخوام یه سرویس نقره مو ابکاری طلا رنگ شامپاینی یا رزگلد بزنم روش

دیگه از هرچی جواهرات نقره ای و طلاییه بدم میاد از رنگاشون خسته شدم

تا اینجا که من میدونم باید یه سری چیزارو رعایت کنی تا رنگش زود نره

ولی مثلا خوده نقره هم بگیری دو سال بعد باید بری پرداختش کنن تا رنگش دوباره شفاف بشه

اما در کل برای تنوع چیز خوبیه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خوبه همونم میتونه وای کفتی داغ دلم‌تازع شد شوهر من بایذ مهریه زن سابقشو بده 😢😢

مهریه زن سابقشو هنوز نداده با شما ازدواج کرده؟!! 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
کاش من زمین داشتم،هرچی به شوهرم میگم طلاهامو بفروش برام بده آپارتمانی چیزی، زیر بار نمیره،طلا بالاخر ...

اره من زمینو ۱۲۰خریدم الان ۷۵۰ملیون شده قیمتش 😐 حالا منتظرم چن ماه بگذره یه خونه بخرم خب اونطوری میتونم اجارش بدم طلا بخرم🤭😁اگه طلات یه واحد اپارتمان بخرر هم اجاره میگیری هم خونه هم نجومی بالا میره قیمتش

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
من خودمم میخوام یه سرویس نقره مو ابکاری طلا رنگ شامپاینی یا رزگلد بزنم روش دیگه از هرچی جواهرات نقر ...

عزیزم کجا باید بدیم آبکاری کنن منم یه سرویس نقره دارم میخام بدم آبکاری طلا سفید کنن

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
اگه به نامت بزنه چرا نمیفروشی؟

تو بگو من چه غلطی بکنم پارسال ۳ دنگ شریک شوهرمو خریدم از مغازشون طلا گرمی ۴۰۰ فروختم‌ الان کاسب کرونا زده ایم ما شوهرم میگه بیا مغازه رو بفروشیم قده طلاهات بهت بدم تو بودی میدادی؟؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘
من خودمم میخوام یه سرویس نقره مو ابکاری طلا رنگ شامپاینی یا رزگلد بزنم روش دیگه از هرچی جواهرات نقر ...

من نقره خیلی دوست دارم هرکاری میکنم شوهرم نمیخره میگه همه طلادارن احساس افت میکنم نقره بگیرم

انشالله خوشبخت باشید و پولدار شین بهترینارو بخره برات

مررررسی از دعای قشنگت انشالله قسمت همه جوونا  ...واقعا همینکه دونفر کنار هم آرامش داشته باشن و احساس خوشبختی کنن و بدونن ازدواج رقابت و تجارت نیست که تمرکز کنن روی مسائل حاشیه ای همه مشکلات الان خانواده ها حل میشه