2777
2789
جانم

همسرتون خودش همسر سابقشو طلاق داده یا خود خانوم مهرشو گذاشته اجرا طلاق گرفته؟ 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
خب زندگی همسر منم خراب شده دیگه چون شوهرمه نمیگما ولی رسمش نیست زندگی یک نفر نابود شه یکی راحت زندگی ...

شما الان دور از جونت و زندگیت فکر کن بخاد همسرت طلاقت بده یه زن خیلی تو این جامعه ما در معرض آسیبه اونم بدون پشتوانه مالی

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرتون خودش همسر سابقشو طلاق داده یا خود خانوم مهرشو گذاشته اجرا طلاق گرفته؟ 

همسرش خودش مهریشو گذاشت اجرا و طلاق گرفت

اکر منو طلاق بده منم در حد چرخوندن زندگیم میگیرم اما این یادم میمونه یه روز هردومون عاشق شدیم تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم حالا که نشد زندگی کنیم چرا باید یکی تا اخر عمرش عذاب بکشه و‌نتونه زندگی کنه؟چون با این وضع واقعا ماهم نمیتونیم ب زندگی ادامه بدیم اما ایشون ازدواج کردنو تا اخر عمر مهریه میگیرن خب تکلیف این طفلیع چیع یه اشتباه کرد باید تا اخر عمر تقاص پس بده و‌نتونهذیه زندگی ساده داشته باشع

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
همسرش خودش مهریشو گذاشت اجرا و طلاق گرفت اکر منو طلاق بده منم در حد چرخوندن زندگیم میگیرم اما ...

عزیز دلم یچیز بهت بگم 

من و همسرم 9 سال دوست بودیم خوب گوش کن. خانوادم مخالف ازدواجم باهاش بودن نمیدونی همسرم تو این 9 سال چقد پیگیری کرد و التماس کرد تا عقد کردیم الان 3 ساله عقدیم همسرم بمن خیانت کرد و کس دیگرو میخاد بنظرت حالا زندگی کی خراب شده؟! من یا اون؟؟ 

زن ها خیلی آسیب پذیر اند شوهر شنا الان راحت زن گرفته اما شاید یه خانوم مطلقه به این راحتیا نتونه ازدواج کنه

عزیز دلم یچیز بهت بگم  من و همسرم 9 سال دوست بودیم خوب گوش کن. خانوادم مخالف ازدواجم باهاش بود ...

حالا شوهر شما خیانت کرد و‌حقشه شوهر من ک‌خیانت نکرد بعدشم خانومه ازدواج کرده و راحت داره پول میگیره شوهر من باید کار  کنه و کل حقوقشو بده به اون و زندگی ما خراب میشه خودت بگو با ماهی هفتصد هشتصد میشه زندگی کرد؟

حالا شوهر شما خیانت کرد و‌حقشه شوهر من ک‌خیانت نکرد بعدشم خانومه ازدواج کرده و راحت داره پول میگیره ...

اره اما خب قانونو که نمیشه عوض کرد و بگیم هرکی خیانت کرد باید مهریه بده.

اره اما خب قانونو که نمیشه عوض کرد و بگیم هرکی خیانت کرد باید مهریه بده.

اره بضی وقتا ب ضرر مرد هم میشه دیگه فوقش منم بزارم برم اما یکی مث نامزد من تا اخر عمرش نمیتونه زندگی کنه