2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بخدا،من از یه منبع اگاه به گوشم رسیده

کاش اشتباه باشه 

اینجوری امیدبه زندگیمون میره زیرصفر

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا
😂😂فعلا ک‌طلاهم داره میره بالا معلوم نی چقد بشه

خب اول اینکه مسئله نگهداریش هست،هرچند خیلی زیادم نیست،دوم اگه بدم آپارتمان یه اجاره ای گیرم میاد،سوم مجبوره برام پول بذاره روش،سرمایه ام بیشتر میشه    

خب اول اینکه مسئله نگهداریش هست،هرچند خیلی زیادم نیست،دوم اگه بدم آپارتمان یه اجاره ای گیرم میاد،سوم ...

راضیش کن تو میتونی😁

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
اره هر هفت ماه یکی اون سری که زیاد گرون نبود چهار پنج بود فک‌کنم ماهی پونصد کناررمیزاشت اما حالا چی ...

عزیزم اون خانومم بخاطر ازدواج با همسر شما سرنوشتش عوض شده حقشه مهریه دیگه 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
قسط بندی شده دیگه

عزیزم میتونم یه سوال ازتون کنم؟ 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
عزیزم اون خانومم بخاطر ازدواج با همسر شما سرنوشتش عوض شده حقشه مهریه دیگه 

خب زندگی همسر منم خراب شده دیگه چون شوهرمه نمیگما ولی رسمش نیست زندگی یک نفر نابود شه یکی راحت زندگی کنه  تو موقعیت اقتصادی خودتون فک کنید یکی صب تا شب کار کنه واس دوتومن اونم بیشتر از نصفشو بخواد بده ب ایشون

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌