همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
همون بار اول که خوردی حامله شدی؟امپول نزدی؟چند وقت اقدامی؟من از امروز باید شروع کنم و بعدم امپول دو ...
من بارداری دومم هست. بارداری اولم بعد دوسال و هفت هشت بار لترزول و کلومیفن خوردن اخر با کلومیفن باردار شدم. بارداری دومم هم بعد چندماه با یه دوره لترزول باردار شدم. امپولم سرهیچکدوم از بارداریام نزدم. اولی که با کلومیفن باردارشدم کیست درنیوردم ولی دومی که یه دوره لترزول خوردم دوتا کیستم زدم
نه اصلا تازه دکتر بهم گفت ما زبر سه سال دارو نمیزدیم و تو هیچیت نیست مشکلی نداری تازه این ماه ب ...
نمیدونم چرا دکتر من اینو گفت خودمم تعجب کردم میگم شاید حوصله نداشته
شوهرم از اسپرم داد ک خوب بود البته واریکوسل داره ک دکتر گفت وقتی روی شکل و کیفیت اسپرم اثر نزاره نیاز نیست عمل شه خودمم سونو کردم فقط تنبلی دارم و پریودهای نامنظم
ناامید نشو بعضی دکتر خا فقط انرژی منفی میدن و اذیت میکنن هیچیت نیست و باردار میشی به زودی دکترتو عوض ...
اره میخام عوض کنم دکترمو بگم داروهای جدید بده فقط متفورمین و لتروزول میدادن بهم و قرص ویتامین ک هیچ چیزی نمیشد فقط پریودم تنظیم شد ک باز این ماه بهم ریخته و ده روز تاخیر دارم