2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید شما ک دوسال و نیمه اقدامید دکتر بهتون نمیگه برید مرکز ناباروری؟؟؟اخه مندوسال بدون داری اقدام ...

نه اصلا تازه دکتر بهم گفت ما زبر سه سال دارو نمیزدیم و تو هیچیت نیست مشکلی نداری تازه این ماه بهم دارو داده 

همون بار اول که خوردی حامله شدی؟امپول نزدی؟چند وقت اقدامی؟من از امروز باید شروع کنم و بعدم امپول دو ...

من بارداری دومم هست. بارداری اولم بعد دوسال و هفت هشت بار لترزول و کلومیفن خوردن اخر با کلومیفن باردار شدم. بارداری دومم هم بعد چندماه با یه دوره لترزول باردار شدم. امپولم سرهیچکدوم از بارداریام نزدم. اولی که با کلومیفن باردارشدم کیست درنیوردم ولی دومی که یه دوره لترزول خوردم دوتا کیستم زدم

نه اصلا تازه دکتر بهم گفت ما زبر سه سال دارو نمیزدیم و تو هیچیت نیست مشکلی نداری تازه این ماه ب ...

نمیدونم چرا دکتر من اینو گفت خودمم تعجب کردم میگم شاید حوصله نداشته

شوهرم از اسپرم داد ک خوب بود البته واریکوسل داره ک دکتر گفت وقتی روی شکل و کیفیت اسپرم اثر نزاره نیاز نیست عمل شه خودمم سونو کردم فقط تنبلی دارم و پریودهای نامنظم

نمیدونم چرا دکتر من اینو گفت خودمم تعجب کردم میگم شاید حوصله نداشته شوهرم از اسپرم داد ک خوب بود ال ...

ناامید نشو بعضی دکتر خا فقط انرژی منفی میدن و اذیت میکنن هیچیت نیست و باردار میشی به زودی دکترتو عوض کن

اهان  یعنی میشه منم این ماه اینارو بخورم و باردار بشم؟؟؟

ان شاء الله میشه عزیزم چرا نشه. اگه همسرتون مشکل اسپرم نداشته باشه و فقط مشکل از فولیکولهاتون باشه حتما جواب میگیرین با این داروها. 

ناامید نشو بعضی دکتر خا فقط انرژی منفی میدن و اذیت میکنن هیچیت نیست و باردار میشی به زودی دکترتو عوض ...

اره میخام عوض کنم دکترمو بگم داروهای جدید بده فقط متفورمین و لتروزول میدادن بهم و قرص ویتامین ک هیچ چیزی نمیشد فقط پریودم تنظیم شد ک باز این ماه بهم ریخته و ده روز تاخیر دارم