2821
2789
منم ماه پیش سرخود خوددم چون کرونا بود دکترم نیومد رفتم پیش دکتر دیگه بهش گفتم خوردم اونم یه امپول ...

به سلامتی ببخشیدمن اون ماه فقط 12ساعت بدش اقدام کردم ممکنه تخمک دیرترآزادشده باشه که باردارنشدم

💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرخود خوردم روزی دوتا باردار هم شدم اما دوتا کیستم تو تخمدانم دراومد که نزدیک دوسانت بودن هرکدوم ...

همون بار اول که خوردی حامله شدی؟امپول نزدی؟چند وقت اقدامی؟من از امروز باید شروع کنم و بعدم امپول دو سال و نیمه منتظرم دلم می‌خواد جواب بده و حامله بسم خسته شدم

وای چقدبدآمپولم میزنی

ماه قبل لتروزول خوردم و امپول اچ ام جی زدم فولیهام یکیش ۲۲ شد یکیش ۲۷ ک گفتن اونی ک ۲۷ شده ازاد نمیشه و ممکنه کیست بشه وامپول ازاد سازی رو زدم ولی بازم اون ماه چون ماه دمضون بود و روزه میگرفتم نشد درست اقدام کنم و باردار نشدم حالا این ماه ده روز از تاریخ پری میگزره و هنوز نیومده تستم زدم منفیه نمیدونم چمه میترسم ی وقت اون فولیه ۲۷ کیست شده باشه

همون بار اول که خوردی حامله شدی؟امپول نزدی؟چند وقت اقدامی؟من از امروز باید شروع کنم و بعدم امپول دو ...

ببخشید شما ک دوسال و نیمه اقدامید دکتر بهتون نمیگه برید مرکز ناباروری؟؟؟اخه مندوسال بدون داری اقدام میکردم بعد ک رفتم دکتر ی دوره بهم امپول داد ک باردار نشدم و دفعه بعدش ک میخاستم برم گفت برو مرکز ناباروری و من کلی ناامید شدم