2777
2789
عنوان

دوران عقد

376 بازدید | 29 پست

دوستان عزیزم سلام.  بچه ها من یک ساله ک عقد کردم و همسرم پسرخالم هست. همسرم قبل از اینک ما نامزد و عقد بکنیم، بخاطر محل کارش تو شهر ما زندگی میکرد. و در ماه ممکنه دوبار بره شهر خودشون دیدن خانوادش و از منم انتظار داره که باهاش برم. خب من نمیتونم هربار ک میره پاشم باهاش برم.خب خانوادمم یه محدودیت هایی گذاشتن،  ولی همسرم اصلا متوجه نیست و فکر میکنه حالا ک عقد کردیم اختیار من کامل دست خودش.  دوران عقد دیگه واقعا برای من اذیت کننده شده، تروخدا اگ راهکاری دارید بگید ممنون میشم

اگه راهکار بلد بودم خودم انجام میدادم 😐

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد دیگه میخواین عقد بمونی خب؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

منطقی ترین راه فقط صحبت کردن با شوهرت با زبون نرمه

مطمئنا شوهرت مرد عاقلیه و وقتی دلایل منطقیتو بشنوه تصمیم درستو میگیره

من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤

شرایط پدر مادرتو براش بشین بازبون خوش توضیح بده

یه چیز دیگه ازدواج فامیلی خوبه؟؟

منم تغریبن شرایطم مثل شماست پسر عموم یه شهر دیگه و من یه شهر دیگه 

هنوز جواب ندادم 

شما از ازدواج فامیلی رازی هستین؟

اختیار شما دست خودته. این حرفا چیه. از الان داره زور میکنه؟ بعد عروسی هم نباید برا رفتن به خونه پدر مادرش شمارو مجبور کنه. اینارو از الان براش جا بنداز. یه وقتایی که حوصله داشته باشی میتونی به خاطرش کوتاه بیایی . ولی اختیار شما اول و آخر با خودته. 

یه خانم مستقل و قوی 

من بااینکه خانواده شوهرم خوب بودن و هیچوقت هم به روم نیاوردن الان پشیمونم که دوران عقد زیاد میرفتم خونشون.البته هفته ای یکی دوشب بیشتر نمیموندم.ولی خب رودروایسی ها ازبین میبره.دیگه حالا گذشت.ولی شما که فامیل هستین فرق داره.بنظرم به نامزدت باروی خوش بگو میخام این روزای آخر با خانواده خودم بیشتر وقت بگذرونم چون بعد ازشون دور میشم اسم از پدر مادرت هم نیاری بگی چیزی گفتن و اینا...بگو خودم اینطور میخام.خلاصه هیچوقت با جنگ و دعوا چیزی پیش نمیره و بدتر هم میشه

به نظر من که وقتی عقد میکنی هردادگاهی بری میگه شما زن وشوهرین و اختیارتون دست اون اقا هستش.و هروقت بخواد شمارو جایی ببره پدر و مادرتون حق نظر دادن ندارن. من خودم فردا عقدمه تو این چند ماه نامزدی خونشون هم نرفتم بااینکه محرمیت داشتیم اوناهم خونشون یه شهردیگه اس.ولی بابام گفت از روزی ک عقد کرد من دیگه کاره ای نیستم هرجا شوهرت صلاح بدونه میبرتت

طلوع خورشید من تویی  

دوستم بهترین راهکار اینه ک به خانوادت اجازه دخالت ندی توالان زن شرعی و قانونی اون هستی  و اختیارت تمام وکمال از پدرت خارج شده و دست همسرت هست. حالا اگر خودت دوست نداری یا میتونی با زنانگیت ارومش کنی یبار درمیون تورو ببره این کار رو بکن اگر نه بخاطر چند روز مسافرت درماه همسرتو از خودت سردش نکن. اینو سعی کن با زبون خوش به خانوادت هم تفهیم کنی

طلوع خورشید من تویی