2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 29 پست
چقد دیگه میخواین عقد بمونی خب؟

اصلا مشخص نیست، همسرم خیلی عجله داره ک زودتر بریم سر خونه زندگی خودمون چون واقعا بلاتکلیفیم و یک سالم هستش ک عقدیم. اما خانواده من اصلا انگار نه انگار که من یک ساله عقدم. خانوادم فک کنم نظرشون اینه ک من چهار پنج سال دیگه برم خونه خودم😐 برعکس شده الان والا😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقی ترین راه فقط صحبت کردن با شوهرت با زبون نرمه مطمئنا شوهرت مرد عاقلیه و وقتی دلایل منطقیتو بشن ...

اخه من خانوادم اجازه نمیدن. و ما تو شهر خودمون خب همش ۲۴ساعته با همسرمم و از نظر همسرم اصلا منطقی نیست ک ما تو شهر خودمون همش با همیم و اگر من بخوام دو روز با همسرم برم، دیگه خانوادم اجازه نمیدن باهاش برم

شرایط پدر مادرتو براش بشین بازبون خوش توضیح بده یه چیز دیگه ازدواج فامیلی خوبه؟؟ منم تغریبن شرایطم ...

ازدواج فامیلی بستگی داره. من اون اوایل فکر میکردم فقط عشق مهم ک خداراشکر بین من و همسرم هست. ولی جلوتر ک اومدیم دیدم نه عشق فقط کافی نیست. راضی هستم اما چون ما فامیلیم خب تو زندگیمون همش دخالته. نمیدونم بازم مهم دو طرف هستن ک چجوری باشن عاقل باشن، بدونن از کنار خیلی چیزا چجوری عبور کنن. 

من بااینکه خانواده شوهرم خوب بودن و هیچوقت هم به روم نیاوردن الان پشیمونم که دوران عقد زیاد میرفتم خ ...

اره دقیقا من هیچوقت دوس ندارم مستقیما بگم خانوادم راضی نیستند. چون دوس ندارم بین همسرم و خانوادم مسئله ای پیش بیاد

خب توضیح بدین که من یه سری محدودیت دارم مثلا پدرم صلاح نمیبینه بیام اینجوری متوجه میشن شما بی تقصیری ...

خب من دوس ندارم اسمی از خانوادم بیارم و مسئله ای بین همسرم‌ و خانوادم پیش بیاد

خب من دوس ندارم اسمی از خانوادم بیارم و مسئله ای بین همسرم‌ و خانوادم پیش بیاد

نه خب توضیح منطقی ، ولی بازم خودت همسرتو بهتر میشناسی اگر دوست داری خانوادت این وسط بد نشن از طرف خودت حرف بزن .

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
اختیار شما دست خودته. این حرفا چیه. از الان داره زور میکنه؟ بعد عروسی هم نباید برا رفتن به خونه پدر ...

اره دقیقا. من الان از چندطرف داره بهم زور گفته میشه. از طرف خانوادم، از طرف همسرم ☹

دوستم بهترین راهکار اینه ک به خانوادت اجازه دخالت ندی توالان زن شرعی و قانونی اون هستی  و اختیا ...

من حالا نظر خانوادم یه چیزی ولی من دوتا خواهرم دارم ک یکیش دوسال ازم بزرگتره و یکی دیگشم دوسال ازم کوچیکتره. تقریبا تو یه رِنج سنی هستیم. خیلیم باهم خوبیم اما بازم تو کارم دخالت میکنن و این برای من واقعا آزار دهندس 

[QUOTE=142291031]من حالا نظر خانوادم یه چیزی ولی من دوتا خواهرم دارم ک یکیش دوسال ازم بزرگتره و یکی دیگشم دوسال ازم ک ...[/QUOT

ببین اگرهمسرت متوجه بشه ک حرف هرکسی برات اهمیت داره روز به روز ازت دورتر میشه وجذابیتت براش کمتر میشه. شاید هم تاالان متوجه این موضوع شده که بازور میخواد حرفشو به کرسی بنشونه ک ببینه تو اونو ترجیح میدی یاخانوادتو. ببین درسته پدر ومادر عزیزتریناهستن ولی رابطه زن وشوهری خیلی خیلی خیلی مهم تر هستش

طلوع خورشید من تویی  
[QUOTE=142291031]من حالا نظر خانوادم یه چیزی ولی من دوتا خواهرم دارم ک یکیش دوسال ازم بزرگتره و یکی ...

اره دقیقا متوجه شده و همیشه بهم میگه که تو به همه اهمیت میدی الا من.  ولی خب من واقعا تحت فشار قرار میگیرم، هم از طرف همسرم هم از طرف خانواده.  نمیدونم به ساز کی باید برقصم😒