من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
حالا خدایی نمی شد بجا ترک و کرد و لر اسم بچه رو می نوشتی آخرش پیش خودت حساب می کردی کدوم ناز تره ؟&n ...
وا
من ک این عکسو نساختم 😕
نظرسنجی بود گذاشتم
ناراحتی نظر نده
با تشکررررر😘
خب چرا قومیت را مشخص کردی وقتی نظر بدیم انگار راجع به قومیت نظر دادیم زیبایی به ...
عزیزم من این عکس رو نساختم
فقط گفتم کدوم خوشگلترع
✋😓
درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز