2777
2789
عنوان

کدووووم؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 24 پست
بزن زنگ دعوارو مث دیشب

خخخخخ 

بودی دیشب؟😅

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چرا قومیت را مشخص کردی 

وقتی نظر بدیم  انگار راجع به قومیت نظر دادیم 

زیبایی به قومیت نیست من کرد زشت دیدم کرد خوشگل هم دیدم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

ترک نازتره😍😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
حالا خدایی نمی شد بجا ترک و کرد و لر اسم بچه رو می نوشتی آخرش پیش خودت حساب می کردی کدوم ناز تره ؟&n ...

وا 

من ک این عکسو نساختم 😕

نظرسنجی بود گذاشتم 

ناراحتی نظر نده

با تشکررررر😘

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
خب چرا قومیت را مشخص کردی  وقتی نظر بدیم  انگار راجع به قومیت نظر دادیم  زیبایی به ...

عزیزم من این عکس رو نساختم 

فقط گفتم کدوم خوشگلترع 

✋😓

بهتره که این جور نظر سنجی ها گذاشته نشه چون بر میگرده به اقوام و باعث بحث و ناراحتی میشه ، هر سه شونم که قشنگن😍خیلی تفاوت ندارن با هم 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

نژاد پرسستی ممنوع 🛑هر سه تاشون .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز